Cash or Trash: Προς πώληση βραστήρας από videoclip των Queen

Νέος αγοραστής στο σημερινό επεισόδιο - Ποιος είναι;

Cash or Trash: Δείτε το trailer αυτής της εβδομάδας

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Μοιραράκη: Το Cash or Trash με βοήθησε πολύ μετά τον θάνατο του άντρα μου

Σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ιδιαίτερα αντικείμενα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

O Θανάσης διατηρεί το δικό του κατάστημα με vintage αντικείμενα στη Θεσσαλονίκη και έρχεται στο Cash or Trash για να πουλήσει ένα διάσημο αντικείμενο. Ο βρετανικός του βραστήρας έχει πρωταγωνιστήσει στο θρυλικό video clip των Queen "Ι want to break free". Πώς θα αντιδράσει ο βρετανικής καταγωγής νέος αγοραστής του παιχνιδιού, Ρίτσαρντ Κοσκινάς στην πρώτη του δημοπρασία;

Η Φαίδρα φέρνει στο Cash or Trash ένα πολύτιμο κόσμημα, που έγινε δώρο με έναν παράδοξο, για την εποχή μας, τρόπο στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές του περασμένου αιώνα. Κατασκευάστηκε με δεξιοτεχνία στα τέλη του 19ου αιώνα στη βικτωριανή περίοδο και τώρα έρχεται στο Cash or Trash για να διεκδικήσει τη συνέχιση της μακραίωνης ιστορίας του.

Η Αφροδίτη από το κέντρο της Αθήνας δεν είναι σίγουρη για τη χρήση του πίνακα ανακοινώσεων, που φέρνει στο Cash or Trash. Το ανακάλυψε τυχαία στο σπίτι της γιαγιάς της, αλλά αγνοεί τη χρηστικότητα του. Ο Θάνος Λούδος θα αποκαλύψει τις άγνωστες πτυχές του αντικειμένου της, που θα ιντριγκάρει και τους πέντε αγοραστές, οι οποίοι θα ριχτούν στη μάχη των προσφορών.

Cash or Trash: Ποιος είναι ο νέος αγοραστής, Ρίτσαρντ Κοσκινάς

Έχει καταγωγή από την Ελλάδα, τη Βρετανία και την Ιρλανδία. Σπούδασε οικονομικά, είναι συλλέκτης, επιχειρηματίας και μεσίτης, με έδρα την Κέρκυρα. Το DNA του μυήθηκε νωρίς στη μαγεία των παλιών αντικειμένων, όταν σε ηλικία 7 ετών έκανε τις πρώτες του αγοραπωλησίες στην αγορά του Birmingham. Ο Ρίτσαρντ Κοσκινάς ανήκει στην ομάδα των νέων αγοραστών που έρχεται να κοντράρει, να διεκδικήσει αντικείμενα και… τα ηνία, από τους «παλιούς». Ό,τι έχει ρόδες κάνει τη φαντασία του να τρέχει.

Ο Θάνος Μαρίνης και η Άντα Πανά θα νιώσουν το… «γκάζι» των προσφορών του. Ό,τι μπορεί να διακοσμήσει τους επιχειρηματικούς του χώρους, πρέπει να γίνει δικό του. Η Ιόλη Χιωτίνη και ο Γεώργιος Καράμπελλας θα μονομαχήσουν με τον «καινούργιο» για τα πιο ιδιαίτερα αντικείμενα. Φέτος, το δωμάτιο αγοραστών στο Cash or Trash μυρίζει «μπαρούτι»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top