Cash Or Trash: Το αντικείμενο που έκανε τον Θάνο Λούδο να φορέσει γάντια!

Τα τρία αντικειμένα που ξεχωρίζουν σήμερα

Cash or Trash: Δείτε το trailer αυτής της εβδομάδας

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Cash or Trash: Έρχεται ένα αντικείμενο με την υπογραφή του Μάικλ Τζάκσον

Σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ακολουθώντας την προτροπή των φίλων της, η Εύα από την Πάτρα, έρχεται στο Cash Or Trash με ένα αντικείμενο ιστορικής σημασίας, που όμοια του σίγουρα συναντά κάποιος σε Λαογραφικά Μουσεία. Όταν ο Θάνος Λούδος φοράει τα γάντια του για να εκτιμήσει ένα αντικείμενο, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά.

Cash or Trash: Καθημερινά σε νέα ώρα 

Για τους λάτρεις του ζωικού βασιλείου και της συμβολικής σημασίας, ο Κωνσταντίνος έχει το κατάλληλο αντικείμενο. Μετά από έρευνα, που έχει κάνει ο Κωνσταντίνος, οι απαιτήσεις του είναι αρκετά υψηλές. Τα δεδομένα και οι πληροφορίες από τον Θάνο Λούδο ξεκαθαρίζουν το τοπίο. Το αντικείμενο του Κωνσταντίνου είναι η ιδανική περίπτωση Cash Or Trash και σίγουρα το να μην το επιστρέψει πίσω στο σπίτι του, θα κάνει την κοπέλα του αρκετά χαρούμενη, μιας και δεν το συμπαθεί ιδιαίτερα.

Η Μαρίνα έρχεται στο Cash Or Trash και φέρνει τα χρώματα των Χριστουγέννων με το αντικείμενό της. Το αναμνηστικό από τα παιδικά της χρόνια, δίνει στο δωμάτιο της εκτίμησης μια νότα από το μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι. 

Αν και ήρθε η ώρα να το αποχωριστεί, πλέον, θα είναι αρκετά δυνατές οι προσφορές των αγοραστών, ώστε να το αφήσει και να φύγει, κλείνοντας μια συμφωνία μαζί τους;

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς και η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top