Ουγγαρέζος για Καπουτζίδη: «Ήθελα να είμαι ξανά με τους καλούς»

Όσα είπε ο παρουσιαστής για το τέλος της παρεξήγησής του

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Ελένη

Με αφορμή την αναφορά που έκανε την περασμένη Πέμπτη ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον για το τέλος της παρεξήγησής του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο τελευταίος θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και τα βρήκαν ξανά μετά από... επτά χρόνια!

Ουγγαρέζος για Καπουτζίδη: «Θα απαντήσω για πρώτη και τελευταία φορά»

Μετά από παρότρυνση της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε τον λόγο κι εξήγησε τι ήταν εκείνο που είχε φέρει τη ρήξη στη σχέση τους, αλλά και πως οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά.

Όταν ήταν στην πρωινή εκπομπή του Mega, o Γιώργος Καπουτζίδης τα 'χε «βάλει» με καλεσμένο του Δημήτρη Ουγγαρέζου και τα ομοφοβικά σχόλια που εκείνος έκανε....

Όταν ήταν στην πρωινή εκπομπή του Mega, o Γιώργος Καπουτζίδης τα 'χε «βάλει» με καλεσμένο του Δημήτρη Ουγγαρέζου και τα ομοφοβικά σχόλια που εκείνος έκανε....

«Θα ξεκινήσω από το τέλος. Δέχτηκα ένα μήνυμα την προηγούμενη εβδομάδα από τον Γιώργο Καπουτζίδη που με έκανε να βουρκώσω. Είμαι και λίγο ευσυγκίνητος τώρα τελευταία. Το είχα κρίμα. Ένας από τους δείκτες που μου έδειχνε ότι το έχω πάρει λάθος, ήταν ότι με στήριζαν άνθρωποι που δεν εκτιμώ καθόλου.

Εκεί, είναι πολύ περίεργο το χειροκρότημα. Πρέπει να βλέπεις από που το παίρνεις. Από εκεί μπορείς να καταλάβεις αν κάνεις λάθος. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πρόβλημα με το άδικο. Οι περισσότεροι καυγάδες που έχω μπλέξει στην τηλεόραση είναι γιατί μπορεί να έχω υπερασπιστεί και το δίκιο του διπλανού, δεν κάθομαι στα αβγά μου -όχι μόνο με τα δικά μου- αλλά και με του διπλανού», είπε αρχικά ο παρουσιαστής. 

Καπουτζίδης για Λιάγκα: «Άσ'το ρε φίλε, να μιλήσει κανένας άλλος που ξέρει»

«Τότε λοιπόν, το 2016, έγινε μια παρεξήγηση. Αυτό που συνέβη με εμένα και τον Γιώργο, ήταν ότι και οι δυο υπερασπιζόμασταν το δίκιο, ο καθένας από την πλευρά του. Είχα μια ενότητα, το Ouga-challenge στο Πρωινό κι είχα έναν καλεσμένο (σ.σ. τον αείμνηστο δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου). Ο Γιώργος θεώρησε ότι αυτός ο καλεσμένος δεν έπρεπε να παίξει τη συγκεκριμένη μέρα, που ήταν η μέρα κατά της ομοφοβίας και του bullying, λόγω ακραίων θέσεων που είχε εκφράσει στο παρελθόν

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε δημόσια για τη λήξη στην παρεξήγησή του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε δημόσια για τη λήξη στην παρεξήγησή του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Εγώ τότε το πήρα ως λογοκρισία κ.λπ. Ο Γιώργος ήθελε αγνά να μας κάνει να σκεφτούμε ότι αυτός που βρίσκεται απέναντι, δεν πρέπει να το ακούει και να στεναχωριέται… Εγώ το είδα αλλιώς κι ήρθαμε σε μια κόντρα κι ως γνωστόν εγώ δεν έκανα πίσω, όπως κι εκείνος. Μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά όταν άνθρωποι που δεν εκτιμώ άρχισαν να μου λένε "Μπράβο!". Δεν ήθελα το μπράβο από αυτούς τους ανθρώπους», συνέχισε. 

«Εν πάση περιπτώσει, ήρθαμε σε επικοινωνία την περασμένη χρονιά, κάτι είχα γράψει και μου έστειλε: "Δε σου έχω μιλήσει από τότε αλλά χαίρομαι γιατί γράφεις πολλές φορές και εις βάρος του εαυτού σου, αυτό που πρέπει”. Και τώρα, μέσα στην εβδομάδα, μου έστειλε ένα μήνυμα. Είχαμε μια εκ βαθέων συζήτηση που ουσιαστικά κατέληξε στο: "Xαίρομαι που μου έστειλες, είμαι υπερήφανος που μου έστειλες ξανά, γιατί νιώθω ότι είμαι με τους καλούς ξανά". Ήθελα να είμαι με τους καλούς από την αρχή», κατέληξε o Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top