Καπουτζίδης για Λιάγκα: «Άσ'το ρε φίλε, να μιλήσει κανένας άλλος που ξέρει»

Σχολίασε το θέμα της ομοφυλοφιλίας όπως παρουσιάζεται στην τηλεόραση

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη

Στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και του Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης το μεσημέρι του Σαββάτου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρας»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και στα όσα κατά καιρούς έχει πει ο Γιώργος Λιάγκας για το συγκεκριμένο θέμα

Όπως κάθε φορά, έτσι και σε αυτή του τη συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης  τα είπε έξω από τα δόντια

«Προσπαθούσα να πω πάντα πράγματα που είχα στην καρδιά μου, μέσα από τις δουλειές μου. Τώρα μπορώ να το κάνω κι έξω από αυτές. Πάντα ήθελα να πω κάτι που θα βοηθήσει, θα κάνει τον άλλον να έρθει σε πιο σωστή κατεύθυνσή. Σε μια ενσυναίσθηση που δεν ξέραμε καν τη λέξη τότε. Για να μάθεις πρέπει να θες να μάθεις. Για να διορθωθείς πρέπει να θες. Έχω κάνει λάθη, τα έχω αναγνωρίσει, έγω ζητήσει συγγνώμη. Η πρόθεσή μου ήταν πάντα καλή», δήλωσε αρχικά. 

Γιώργος Καπουτζίδης: Φόρεσε τακούνια στη σκηνή του Athens Pride 2023

Για την προσωπική του ζωή και την περίοδο που είναι σε σχέση, είπε: «Όταν έχω σύντροφο θέλω να κάνει παρέα και με τους φίλους μου. Να είναι κομμάτι της παρέας. Δεν ξεχνάω τους φίλους μου, για ένα διάστημα όλοι χάνονται. Εμένα οι φίλοι μου με δικαιολογούν κι ερωτευμένος να μην είμαι». 

Η συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στον πρόεδρο των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα,σχολιάστηκε από τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στον πρόεδρο των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, σχολιάστηκε από τον Γιώργο Καπουτζίδη

Για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και των παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια, απάντησε: «Η κοινωνία έχει προχωρήσει περισσότερο από την πολιτεία και την τηλεόραση. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι ζούμε με κάποιες διακρίσεις που οποίες επιβλήθηκαν κάποτε. Τώρα πια σκεφτόμαστε ποιος είναι ο λόγος να συγκρινόμαστε, να διαχωριζόμαστε και γιατί καταπιεζόμαστε. Δεν κινδυνεύει απολύτως κανένας, γιατί πολλά ακούμε. Πρέπει να γίνουν πιο ουσιαστικές συζητήσεις στην τηλεόραση. Θυμάσαι είχα δώσει μια συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει αν θέλω να κάνω παιδί. Είπα ότι μόνος μου δε θα έκανα παιδί, χωρίς να λέω ότι μόνος του κάποιος δεν μπορεί να κάνει, αν είχα έναν σύντροφο που να το ήθελε, θα το έκανα. Δεν είναι σαφής η απάντηση; Την επόμενη μέρα βλέπω τίτλο “Θα βρω άντρα και θα κάνω παιδί”. Ποια είναι λέω αυτή η Ματίνα Μανταρινάκη; Λέω για εμένα το γράφουν; Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να το κάνουν αυτό, να σταματήσουν να μιλάνε. Ας μιλήσουν κάποιοι που έχουν το βίωμα, την κατάρτηση . 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έγραψα τις Σέρρες για τα γκέι παιδιά στην επαρχία»

Έβλεπα τον Λιάγκα που μιλούσε με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών για τους ομοφυλόφιλους. Για ποιο λόγο; Δεν ξέρετε, αφού δεν ξέρετε, άσ'το. Κι ο Λιάγκας έχει γίνει σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας. 15 χρόνια προσπαθεί να τελειώσει τη Β’ Γυμνασίου για την ομοφυλοφιλία και δεν την τελειώνει. Άλλες φορές λέει καλά, άλλες φορές δε λέει. Άσ'το ρε φίλε, θα μιλήσει κανένας άλλος, πρέπει να μιλήσεις εσύ; Δεν είναι κακό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top