Γιώργος Καπουτζίδης: «Έγραψα τις Σέρρες για τα γκέι παιδιά στην επαρχία»

Οι φωτογραφίες με τον Πάνο Νάτση

Δείτε όσα είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή Στούντιο 4

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του σειράς με τίτλο Σέρρες, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του πίσω από το σενάριο.

Την ανάρτηση συνόδευσαν φωτογραφίες με τον Γιώργο Γάλλο και τον Πάνο Νάτση, τον πρωταγωνιστή της σειράς που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του

Γιώργος Καπουτζίδης: Όσα είπε για το κοινό του και το coming out που έκανε

«Τα εξομολογητικά κείμενα στο instagram τα αποφεύγω. Στη σειρά μάλιστα τα σατιρίζω αρκετά. Ωστόσο, έναν χρόνο από το φευγιό του Πάνου και από την πρώτη προβολή της σειράς, ίσως ήρθε η ώρα για κάποιες εξηγήσεις, (σε 2 μέρη) που χρωστάω, σε σας τους τηλεθεατές. 

Πάνος Νάτσης & Γιώργος Καπουτζίδης στην παρουσίαση βιβλίου του Γ. Καπουτζίδη Όποιος θέλει να χωρίσει το 2020

Πάνος Νάτσης & Γιώργος Καπουτζίδης στην παρουσίαση βιβλίου του Γ. Καπουτζίδη Όποιος θέλει να χωρίσει το 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε σας που είδατε ήδη τις “Σέρρες”, και σε σας που πρόκειται να τις δείτε. Με ρωτήσατε χιλιάδες φορές στο πέρασμα των χρόνων, κάποιες φορές και επίμονα, πότε θα γράψω μια σειρά σαν τις “Σαββατογεννημένες”, ή ένα καινούργιο “Παρά Πέντε”, αν θα συνεχίσω την “Εθνική Ελλάδος”, και γενικά ποτέ θα γράψω μια σειρά για να γελάσετε.

Έγραψα λοιπόν μια σειρά. Την έγραψα για τα γκέι παιδιά που μεγάλωσαν στην επαρχία, για τους γονείς μας και τα αδέρφια μας, που μπορεί να τους ήρθε λίγο ζόρικο στην αρχή, αλλά δε σταμάτησαν να μας αγαπάνε. Ίσως μάλιστα να μας αγάπησαν και περισσότερο από πριν, αντιλαμβανόμενοι πόσο ανάγκη είχαμε την αγάπη τους, την έγραψα για τους straight φίλους μας που δε μας διαχώρισαν ποτε από την παρέα αντιμετωπίζοντας μας ως κάτι διαφορετικό, αλλά και για όσους από εσάς, στο πέρασμα των χρόνων, εξελιχθήκατε με αξιοθαύμαστο τρόπο και διαγράψατε από τη φρασεολογία σας το σαχλό κλισε: "δε με νοιάζει τι κάνεις στο κρεβάτι σου", γιατί πολύ απλά κατάλαβατε ότι δεν ήταν ποτέ το κρεβάτι το θέμα.

Πάνος Νάτσης: Έγινε το ετήσιο μνημόσυνο - Το «παρών» έδωσε ο Καπουτζίδης

Καταλάβατε πως δε μας χωρίζει τίποτα, γιατί οι καρδιές όλων μας, τρανς, στρέιτ, γκέι, ιντερσέξ, όλων μας, πάλλονται το ίδιο όταν αγαπούν, και ματώνουν το ίδιο στην απώλεια. Η σειρά ξεκινάει σεναριακά με μια απώλεια. Και στιγματίστηκε για πάντα από μια απώλεια.

Ο Οδυσσέας γράφτηκε από μένα για τον Πάνο. Είμαστε οι δυο μας ένας Οδυσσέας, συμπαίκτες, όπως ακριβώς ήμασταν και στο ποδοσφαιράκι που παίζαμε κάθε βράδυ στο καμαρίνι του θεάτρου. Κι όταν ο Πάνος έφυγε, ένα κομμάτι μου πέθανε μαζί του για πάντα. Εύχομαι, ο νεκρός μου εαυτός, να είναι μαζί του, κάπου στο σύμπαν, και να παίζουμε ακόμα ποδοσφαιράκι.

Και με οτι απέμεινε από το ζωντανό μου εγώ, κάτω στη γη, θα θυμάμαι πάντα, πόσο ξεχωριστός, πόσο ταλαντούχος, πόσο υπέροχος και σπάνιος άνθρωπος ήταν…», έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση:  «Θέλω να πιστεύω, πως με τη στάση ζωής μου τα τελευταία χρόνια έχετε καταλάβει πια, οτι δεν πρόκειται να ξαναγράψω το νέο “Παρα Πέντε”, ούτε τη συνέχεια της “Εθνικής Ελλάδος”, πως δεν είμαι ο εξωστρεφής Χοσέ και πως άφησα πίσω μου τα λαμπερά σόου της τηλεόρασης. Είμαι απλώς ένας Οδυσσέας. Που βρήκε την Ιθάκη του σε ένα άλλο νησί, και ατενίζοντας τη θάλασσα, βρήκε και κάτι, ανολοκλήρωτο ίσως, που μοιάζει ωστόσο με ευτυχία. 

Γιώργος Καπουτζίδης: Το pop art σπίτι του στην Αίγινα με θέα τη θάλασσα!

Γι’ αυτή την ευτυχία μιλάνε άλλωστε οι Σέρρες. Αν έχετε όρεξη λοιπόν για ταξίδι, ετοιμάστε βαλίτσες. Ξεκινάμε για Σέρρες αύριο.

ΥΓ. Η σειρά θα προβληθεί μέσα σε δυο εβδομάδες και διαρκεί συνολικά 5μιση ώρες. Όσες ακριβώς χρειάζομαι για να οδηγήσω από την Αθήνα ως στις Σέρρες να δω τους γονείς μου. Που με βοήθησαν να γίνω ο Οδυσσέας που ήθελα να είμαι. Καλό ταξίδι», έγραψε στη δεύτερη ανάρτησή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top