Πετρουτσέλι: «Δε θέλω να ξανασχοληθώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

Η απάντηση στο «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τις δηλώσεις της Φλορίντα Πετρουτσέλι για εκείνη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

Η Φλορίντα άδραξε την ευκαιρία και θέλησε να απαντήσει στην Κωνσταντίνα τονίζοντας παράλληλα πως δε θέλει να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απάντησή της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος"

«Με ρώτησαν πάρα πολλοί άνθρωποι για αυτό που συνέβη, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα τι σημαίνει. Το άκουσα και λέω κάτι θα σημαίνει λογικά. Δεν μπήκα στην διαδικασία να ψαχτώ. Όταν κάτι το συζητάς πάρα πολύ, τότε μετά χάνει και το νόημά του. Εγώ είχα πει και την προηγούμενη φορά ότι δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Είναι μια πανέμορφη κοπέλα και πολύ γλυκιά από εκεί και πέρα δε θέλω να ξανασχοληθώ», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Σπυροπούλου: «Είμαι 36, έχω παντρευτεί, έχω κάνει παιδί και ακόμα λέμε τι»

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν από τη δήλωση της Φλορίντα περί κ@λ@τούμπας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάει να κάνει μία κ@λ@τούμπα και να υποστηρίξει όλα αυτά που έκανε λέγοντας ότι της χρέωσαν λάθη αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν και ήμουν μάρτυρας».

Η Κωνσταντίνα δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου: «Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κ@λ@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top