Fame Story: Ποιος θεωρεί «στημένη» την αποχώρηση της Σαββίνας;

Κάποιος σπουδαστής πικράθηκε που έφυγε

Η Megan ένιωσε πικρία με την αποχώρηση από το Fame Story της μοναδικής της φίλης μέσα στο σπίτι, Σαββίνας.

Fame Story: Έβαλε τα κλάματα η Megan με τα σχόλια του Light

Όταν η Ηρώ ζήτησε να μάθει, αν κάποιος από τους σπουδαστές στεναχωρήθηκε που έφυγε η Σαββίνα, όλοι συμφώνησαν πως τους προβλημάτισαν τα σχόλια πως είναι αγενής κι αδιάφορη. 

«Πιστεύετε ότι δεν ήταν δίκαιο», ρώτησε η διευθύντρια της Ακαδημίας με τους σπουδαστές να αποκαλύπτουν ότι ειπώθηκε από κάποιο πρόσωπο ότι το αποτέλεσμα ήταν στημένο. 

Fame Story: Αυτοί θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο 3ο live

Η Megan αν και στην αρχή δισταζε, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι από εκείνη ξεκίνησαν οι φήμες. «Εγώ το φαντάστηκα κι παίρνω την ευθύνη, γιατί ήμουν στο τέλος με τη φίλη μου. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Δεν ήθελα να φύγει η Σαββίνα και ξέσπασα λίγο πίσω και λέω μήπως είναι. Δεν είπα ότι είναι», είπε αρχικά.

Η Megan άφησε υπαινιγμούς πως η αποχώρηση της Σαββίνας ήταν στημένη

Ενώ πρόσθεσε στις κάμερες: «Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι το κοινό θα σώσει τον Στράτο. Πιστεύω ότι δεν έκανε τίποτα σωστό και στις πρόβες που του έλεγαν συγκεκριμένα πράγματα δεν έκανε καμία αλλαγή. Και στο stage έκανε τα δικά του».

 

Η Megan έβαλε στο στόχαστρο τον Στράτο κι εκείνος απάντησε

Ο Στράτος αναρωτιόταν μετά την έκρηξη της Megan αν θα πρέπει να νιώθει ενοχές που τον έσωσε ο κόσμος. «Δεν καταλαβαίνω. Νιώθω πολύ άσχημα. Ειπώθηκε φράση ότι είναι στημένο. Τι είναι στημένο;», είπε ενοχλημένος. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top