Πουνέντης - Αντωνά: Απαντούν για το αν θα πάνε στην εκπομπή της Κάκκαβα

Όσα δήλωσαν στην εκπομπή του Breakfast@Star

Οι δηλώσεις του Μάκη Πουνέντη στο Breakfast@Star.

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και πολλά ακούγονται για νέες εκπομπές. Ανάμεσα σε αυτές και το όνομα της Νάταλι Κάκκαβα, η οποία φημολογείται πως θα αναλάβει τη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Breakfast@star ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Μάκη Πουνέντη για να βρίσκεται στο πλευρό της.
«Έχω κάνει συζητήσει για τόσο διαφορετικά πρόσωπα και δεν έχει κλείσει τίποτα. Μην πω κάτι που δεν ισχύει. Οι συζητήσεις που κάνω είναι για την τηλεόραση. Δεν ξέρω τίποτα ακόμα, δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα. Μια πρώτη συζήτηση έγινε», είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός στην κάμερα του Breakfast@Star.

Θα δούμε τη Μαρία Αντωνά στην εκπομπή της Νάταλι Κάκκαβα;

Αντίστοιχη φημολογία υπάρχει και για τη Μαρία Αντωνά. «Δεν έχω να πω κάτι για το αν θα είμαι στην εκπομπή της Κάκκαβα», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κάνει κάποιες συζητήσεις απέφυγε να απαντήσει λέγοντας: «Πάμε σε άλλη ερώτηση».

Από την άλλη πλευρά, βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή της Αντελίνας Βαρθακούρη: «Μακάρι να επιστρέψει η Αντελίνα. Με είχε πάρει τηλέφωνο πριν κάποιες μέρες, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν απάντησα. Θα την καλέσω όμως για να δω τι γίνεται».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top