Ελεονώρα Μελέτη: «Η επικαιρότητα μάς υποχρεώνει να είμαστε συγκρατημένοι»

Μουδιασμένη από τα γεγονότα η παρουσιάστρια στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, με την παρουσιάστρια να καλωσορίζει τους τηλεθεατές, αλλά παράλληλα να είναι συγκρατημένη εξαιτίας της καταστροφικής επέλασης της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία. 

«Καλή σας ημέρα και καλώς ήρθατε. Είμαστε κοντά σας σε αυτή την πρώτη εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας θέλαμε να ξεκινήσουμε και να σας πούμε μία ευχάριστη, μεγάλη, ζεστή καλημέρα, γεμάτη χαρά και αισιοδοξία και να σας μεταφέρουμε λίγο από τον αέρα ανανέωσης που έχουμε φέρει εμείς εδώ στην τηλεοπτική πρόταση που έχουμε να σας κάνουμε. 

Η Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Mega Kαλημέρα»

Η Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Mega Kαλημέρα»

Δυστυχώς, όμως η επικαιρότητα των τελευταίων μηνών μάς υποχρεώνει να είμαστε πιο συγκρατημένοι από ό,τι θα θέλαμε. 

Σ’ ένα μόνο δεν είμαστε συγκρατημένοι. Στην επιθυμία να θέλουμε να ξεκινάμε μαζί σας τη μέρα μας και να βλέπουμε με ψυχραιμία όλα αυτά τα οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως πολίτες αυτής της χώρας, που δυστυχώς έχει δοκιμαστεί αρκετά όλους αυτούς τους μήνες» είπε η Ελεονώρα Μελέτη κατά την πρεμιέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Στη συνέχεια, σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τους φετινούς της συνεργάτες: τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Νανά Παλαιτσάκη, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top