Trial by fire: Απόψε στο Star σε Α' τηλεοπτική προβολή

Βιογραφική, δραματική ταινία στις 22:00

Η βιογραφική, δραματική ταινία, Trial by fire, θα προβληθεί την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 22:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star.

Ο Κάμερον Τοντ Γουίλινχαμ, ένας φτωχός, νεαρός άντρας με ποινικό μητρώο, καταδικάζεται το 1992 σε θάνατο κατηγορούμενος για την τριπλή δολοφονία των παιδιών του από εμπρησμό. Ο Κάμερον παραμένει στη φυλακή τα επόμενα χρόνια περιμένοντας την εκτέλεσή του αλλά βρίσκει μια αναπάντεχη σύμμαχο στο πρόσωπο της καθηγήτριας γαλλικών Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ. Η Ελίζαμπεθ θα ξεσκεπάσει άτυπες μεθόδους και παράλογα αποτελέσματα στην υπόθεση και θα πολεμήσει για να εκθέσει στοιχεία, που μπορούν να οδηγήσουν στη σωτηρία του Κάμερον. Η έρευνα ξανανοίγει και τα σκοτεινά σημεία, που βγαίνουν στο φως, δείχνουν πως ο Κάμερον ίσως να είναι αθώος, όπως ισχυρίζεται από την αρχή...

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα που συνέβησαν στο Τέξας και προβάλλει τον δεσμό που δημιούργησε ένας βαρυποινίτης και μια μητέρα, η οποία, ενάντια σε όλα τα εμπόδια, αποφάσισε να παλέψει για την ελευθερία του.

Το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέφρι Φλέτσερ, με αφορμή το ομότιτλο άρθρο του δημοσιογράφου του περιοδικού The New Yorker, Ντέιβιντ Γκραν.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Έντουαρντ Ζούικ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζακ Ο’ Κόνελ, Λόρα Ντερν, Έμιλι Μιντ, Κρις Κόι

Trial by fire: Απόψε στο Star σε Α' τηλεοπτική προβολή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top