Γιάννης Κατινάκης: Δε σοκαρίστηκε με την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε

«Δεν υπήρχε καμία αντίδραση από τους γύρω» λέει

Ο Γιάννης Κατινάκης μίλησε σήμερα, Τρίτη 16/8, μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι yes» για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας από άγνωστο.

Ο γνωστός Youtuber και ραδιοφωνικός παραγωγός, αφού περιέγραψε το περιστατικό επισήμανε πως κανείς από όσους βρίσκονταν εκεί κοντά, δεν παρενέβη.

«Δεν υπήρχε καμία αντίδραση από τους γύρω. Βέβαια, αν μπορώ να βρω μια δικαιολογία γι’ αυτό, είναι ότι επειδή εγώ δεν κοντοστάθηκα ούτε ένα λεπτό για να απαντήσω επειδή φοβήθηκα, όλο αυτό διήρκησε λίγο. Επομένως μπορεί να μην πρόλαβε να έρθει κάποιος αλλά δεν άκουσα και κανέναν να φωνάζει να πει “τι κάνεις εκεί;”» είπε ο Γιάννης Κατινάκης.

«Δε σοκαρίστηκα από αυτό που έγινε γιατί είναι κάτι που κι εγώ και πολλά παιδιά εκεί έξω το έχουμε ζήσει πολλές φορές στη ζωή μας. Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές… Μου έχουν τύχει και πολύ χειρότερα περιστατικά αλλά αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είμαι ένας άνθρωπος, το έχω πει πολλές φορές, που φοβάμαι να κυκλοφορήσω στα Μ.Μ.Μ γιατί θέλω να αποφύγω τέτοιους ανθρώπους και τέτοιες συμπεριφορές. Οπότε εδώ και 3 ίσως και 4 χρόνια κυκλοφορώ μόνο με ταξί…» πρόσθεσε.

«Η αντίδρασή μου σε τέτοια περιστατικά δεν είναι η ίδια ανά τα χρόνια… Θα σου πω  για τον Γιάννη του σήμερα ότι κανένας δε μπορεί να με κάνει να χάσω το χαμόγελό μου γιατί έχω δουλέψει πολύ για να χτίσω μια αυτοπεποίθηση, ένα τείχος… Παλιότερα υπήρχε πολύ μεγαλύτερος φόβος… Παλιότερα μπορεί να μην ήθελα να βγω καν από το σπίτι μου» συνέχισε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Κατινάκης.

«Δεν κάλεσα κατευθείαν την αστυνομία… Με κάλεσε η αστυυνομία μια μέρα μετά, βρήκε το τηλέφωνό μου και με κάλεσε. Του εξέφρασα τους φόβους μου. Με βρήκε μέσα από το βίντεο… Με έκανε να νιώσω ασφάλεια» τόνισε.

Τέλος ο Γιάννης Κατινάκης είπε: «Όπως σας είπα, δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο. Ήταν όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πραγματικά τρελάθηκα. Είπα ότι θα το γνωστοποιήσω και θα το φτάσω στο τέρμα… Θέλω αυτός ο άνθρωπος να ανοίξει την τηλεόρασή του, το κινητό του και να με βλέπει παντού, να καταλάβει ότι δεν υπάρχει ανοχή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top