Γιάννης Κατινάκης: Έπεσε θύμα ομοφοβικής βίας

«Με έφτυσε. Πώς μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς να φοβάμαι;»

Θύμα ομοφοβικής επίθεσης έπεσε ο γνωστός influencer Γιάννης Κατινάκης στο κέντρο της Αθήνας και με ένα βίντεο στο TikTok περιέγραψε όλα όσα έζησε, αλλά και τον φόβο που αισθάνεται ο ίδιος και όλα τα άτομα ΛΟΑΤΚΙ που ζουν στη χώρα μας. 

«Μου αρέσουν οι άντρες και είμαι πλέον αποδεκτός»

«Βρισκόμουν σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και αποφάσισα γύρω στη 1:00 -1:30 να φύγω μόνος μου και να πάρω ένα ταξί να γυρίσω στο σπίτι μου. Η απόσταση που είχα να διανύσω από το μαγαζί μέχρι το ταξί ήταν περίπου 10 μέτρα. Στα τρία βήματα που κάνω για να φύγω, βλέπω με την άκρη του ματιού μου έναν τύπο, πάρα πολύ θυμωμένο να με κοιτάει και να έρχεται προς το μέρος μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Κατινάκης και συνέχισε:

 

 

«Έρχεται μπροστά μου με περίσσιο θάρρος και θράσος, και αποφάσισε πώς πρέπει να μου δηλώσει με καθόλου ευγενικό τρόπο πόσο πολύ πρέπει να ντρέπομαι που είμαι γκέι και για να το καταλάβω ακόμη καλύτερα, αποφάσισε και να με φτύσει. Δεν του δίνω καμία σημασία και στο επόμενο βήμα που κάνω, αποφάσισε να μου ξανά δηλώσει πόσο πρέπει να ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου και να με ξαναφτύσει».

Ο άνδρας που του επιτέθηκε άρχισε να τον ακολουθεί, να του φωνάζει χαρακτηρισμούς και να βγάζει άναρθρες κραυγές, με τον ίδιο να προσπαθεί να βρει το συντομότερο δυνατόν ένα ταξί για να επιστρέψει στο σπίτι του ασφαλής. 

 

 

«Πιο πολύ από όλα δεν με σόκαραν αυτά που άκουσα να λέει γιατί αν είσαι ένα γκέι άτομο στην Ελλάδα, όλα αυτά τα ακούς πιο συχνά και από “καλημέρα”. Πιο πολύ από όλα με σόκαρε το βλέμμα του. Είδα ένα βλέμμα γεμάτο οργή, θυμό και μίσος. Δεν με ενδιαφέρει να δικαιολογήσω, ούτε καν να αιτιολογήσω για ποιον λόγο αυτός ο άνθρωπος μισεί», είπε ο Γιάννης Κατινάκης και κατέληξε:

«Θα λέμε τα αυτονόητα, όσο ζούμε και υποφέρουμε. Είμαστε κι εμείς άνθρωποι που θέλουμε να ζήσουμε ήρεμα και να κατακτήσουμε τα όνειρά μας».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top