Ναταλία Γερμανού: Ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή της

Πρόκειται για στενό συνεργάτη της παρουσιάστριας για αρκετά χρόνια

Ναταλία Γερμανού

Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» ολοκληρώθηκε και αυτή τη σεζόν, με την παρουσιάστρια να ευχαριστεί στην τελευταία εκπομπή της, μέσα από την καρδιά της, όλους τους συνεργάτες της.

Ναταλία Γερμανού: Οι ευχές στον Κώστα Τσουρό για τη νέα του εκπομπή

Μάλιστα, με μοναδική εξαίρεση τον Χάρη Λεμπιδάκη που θα βρίσκεται στην «Super Κατερίνα», η Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, την Εβελίνα Νικόλιζα, την Ναταλία Αργυράκη, τον Δημήτρη Πανόπουλο, τον Γιάννη Κορδώνη και τον Χρήστο Κούτρα.

Ωστόσο, μία ξαφνική αποχώρηση από την ομάδα της μόλις ανακοινώθηκε. Συγκεκριμένα, αποχώρησε ξαφνικά ο άνθρωπος που έκανε την οργάνωση παραγωγής της εκπομπής, ο παραγωγός Άγγελος Σακελλαρίου. Πρόκειται για στενό συνεργάτη της παρουσιάστριας για αρκετά χρόνια.

Άγγελος Σακελλαρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος Σακελλαρίου δεν τα βρήκε με την εταιρεία παραγωγής και γι' αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει, ενώ η Ναταλία Γερμανού είναι απαρηγόρητη με αυτή την αποχώρηση γιατί, όπως έλεγε, ο Άγγελος ήταν ο άνθρωπός της.

Άγγελος Σακελλαρίου

Σε σχετική ανάρτηση μάλιστα του παραγωγού η παρουσιάστρια του ALPHA σχολίασε «Τι θα κάνω χωρίς εσένα; παραγωγάρα μου ευχαριστώ για όλα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top