Σασμός Φινάλε: Το Twitter υποκλίθηκε σε Μάινα, Αλεξανδρή και Λάλο

Τα σχόλια για το καθηλωτικό τελευταίο επεισόδιο του Β' κύκλου

Σασμός: Το συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου

«Παραλήρημα» στο Twitter προκάλεσε το καθηλωτικό φινάλε του Β’ κύκλου του «Σασμού» που προβλήθηκε στον Alpha, χθες. Όπως είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Λάλος, το «κόκκινο» είναι το χρώμα που θα χαρακτήριζε το τελευταίο επεισόδιο του Β' κύκλου.

Ο Δημήτρης Λάλος αποκάλυψε το τέλος του «Σασμού»... με ένα χρώμα!

Η επιτυχημένη σειρά θα προβληθεί και την επόμενη σεζόν με τους φανατικούς τηλεθεατές της να επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν το τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο. 

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια για την ερμηνεία του Δημήτρη Αλεξανδρή, που υποδύεται τον Ευθύμη Φαρμάκη και του Στέλιου Μάινα που υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη. Ο πρώτος «έφυγε» από τη ζωή από τα χέρια του αδελφικού του φίλου, μη έχοντας αφήσει στον δεύτερο άλλη επιλογή. 

Δημήτρης Λάλος - Στέλιος Μάινας: Ποζάρουν μαζί στα γυρίσματα του Σασμού

Στο μεταξύ, ο πολυαναμενόμενος γάμος του Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ) πραγματοποιήθηκε σε μια απλή τελετή μόνο παρουσία της μητέρας της Μαρίνας (Μαρία Πρωτόπαππα).

Γεροντιδάκης: Η συγκινητική ανάρτηση λίγο πριν το φινάλε του «Σασμού»

Τα χαμόγελα για τους τηλεθεατές δεν κράτησαν πολύ, αφού την ίδια ώρα ο Νικηφόρος άκουσε σε συζήτηση της μητέρας του (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) και της καπετάνισσας (Μαρία Τζομπανάκη) ότι ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος) είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Ένας πυροβολισμός από τα χέρια του Νικηφόρου προς τον Μαθιό ενώ παράλληλα το τρακάρισμα της Βασιλικής που σπεύδει να σταματήσει τον γιο της και να προλάβει το κακό… ήταν οι τελευταίες σκηνές του συγκλονιστικού φινάλε. 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top