Ματίνα Νικολάου: Θα παίξει στο πλευρό του Κυριακίδη στη Μουρμούρα;

Όσα είπε η ηθοποιος για τον ρόλο της «Βάνιας» και τον Νίκο Μουτσινά

Δείτε τη συνέντευξη της Ματίνας Νικολάου

Στην εκπομπή Γεια σου του ΣΚΑΪ μίλησε η Ματίνα Νικολάου το μεσημέρι του Σαββάτου

Ματίνα Νικολάου: «Ο Νίκος Μουτσινάς πάντα θα λείπει από την τηλεόραση»

Μια εβδομάδα μετά το τέλος της εκπομπής με τον Νίκο Μουτσινά όπου συμμετείχε, η «Βάνια» μίλησε για τα συναισθήματα που της αφήνει το τέλος του Καλό Μεσημεράκι, αλλά και τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια. 

Μετά από πέντε τηλεοπτικές σεζόν η Ματίνα Νικολάου αποχαιρέτησε για τα καλά τη «Βάνια»

Μετά από πέντε τηλεοπτικές σεζόν η Ματίνα Νικολάου αποχαιρέτησε για τα καλά τη «Βάνια»

«Ήταν πολύ περίεργη η τελευταία μέρα, προσπαθούσαμε να είμαστε ψύχραιμοι. Εγώ δεν τα κατάφερα εντελώς. Την είδαμε μετά την τελευταία εκπομπή στο σπίτι του Νίκου. Μας άρεσε πάρα πολύ που έκλεισε με αυτόν τον τρόπο» αποκάλυψε αρχικά. «Είχα αρχίσει να θρηνώ και να αποχαιρετώ τη "Βάνια" μέσα μου λίγο νωρίτερα επίτηδες, για να μην έρθει ξαφνικά μαζεμένο όλο την τελευταία μέρα. Νομίζω ότι το έφερα σε μία καλή ισορροπία», παραδέχτηκε. 

Όσα είπε η Ματίνα Νικολάου για τον Νίκο Μουτσινά - Οι ευχές στον Σεφερλή

«Εκείνη την ημέρα ίσα που πρόλαβα να έρθω μετά εδώ στο θέατρο, οπότε τα άφησα όλα εκεί. Πήγαμε χθες με τον Νίκο στο κανάλι και μαζέψαμε τα πράγματα που είχαμε αφήσει εκεί πέρα, αδειάσαμε τα καμαρίνια μας. Ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναπάμε. Δεν εννοώ ότι θα ξαναγίνει η εκπομπή το φθινόπωρο, αλλά εμένα θα μου άρεσε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναγίνει, να ξανακάνω τη Βάνια», περιέγραψε στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Αυτό το καλοκαίρι η Ματίνα Νικολάου συμμετέχει στην επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, Τι φάση πάλι, ρε?

Αυτό το καλοκαίρι η Ματίνα Νικολάου συμμετέχει στην επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, Τι φάση πάλι, ρε?

Κλείνοντας, η Ματίνα Νικολάου ανέφερε πως στόχος της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να κάνει κάποια τηλεοπτική σειρά. Μάλιστα, η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε ότι η ηθοποιός πέρασε τις προηγούμενες ημέρες από δοκιμαστικό στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top