Όσα είπε η Ματίνα Νικολάου για τον Νίκο Μουτσινά - Οι ευχές στον Σεφερλή

Θα υποδυόταν ξανά τη Βάνια;

Δείτε όσα είπε η Ματίνα Νικολάου στο Breakfast@Star

Τη Ματίνα Νικολάου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star κι η δημοσιογράφος Μυρσίνη Κοντού και δε θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για το πώς αισθάνεται μετά την ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, τα επόμενα σχέδιά της αλλά και τη μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ

Μουτσινάς: Τυχαία η ανακοίνωση για την εκπομπή του πριν την έλευση Σεφερλή;

«Ακόμα δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ νωρίς άλλωστε. Θα έρθουν πράγματα φαντάζομαι, θέατρο, σίριαλ… Εκτός από σίριαλ, δε θα έκανα κάτι άλλο μόνη μου. Με τον Νίκο θα έκανα και θέατρο, αλλά δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο που να λέει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί» είπε με χιούμορ η «Βάνια».

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για το τέλος του Καλό Μεσημεράκι

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για το τέλος του Καλό Μεσημεράκι

«Δε με ξάφνιασε η δήλωσή του στον αέρα της εκπομπής, είναι κάτι που το θέλει κι είναι ωραίο να έρχεται η στιγμή που κάνουμε αυτό που θέλουμε. Ο Νίκος θέλει να ξεκουραστεί. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαία ή όχι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι πολύ ωραίο που θα έρθει ο κύριος Σεφερλής εδώ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, καλή επιτυχία», πρόσθεσε. 

Νίκος Μουτσινάς: Απούσα η «Βάνια» - Καλεσμένη πρώτη φορά η Ματίνα Νικολάου

«Είναι λίγο περίεργο που θα αποχωριστώ τη Βάνια. Έχουν περάσει πέντε χρόνια, είναι μια καθημερινότητα δικιά μου. Αυτό το κορίτσι το κουβαλάω πολλά χρόνια αλλά, όλοι οι ρόλοι τελειώνουν κάποια στιγμή. Θα κάνω κάποιους άλλους ρόλους. Δε νομίζω να δούμε τη Βάνια σε άλλη εκπομπή, η Βάνια ήταν στο Καλό Μεσημεράκι», πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου. 

Μετά από έξι χρόνια η Ματίνα Νικολάου θα πει «αντίο» στη «Βάνια»

Μετά από έξι χρόνια η Ματίνα Νικολάου θα πει «αντίο» στη «Βάνια»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top