Μουτσινάς: Τυχαία η ανακοίνωση για την εκπομπή του πριν την έλευση Σεφερλή;

Τι εκπομπή θα παρουσιάσει ο Μάρκος Σεφερλής;

Το μεσημέρι της Τρίτης 14/3 και μετά τα όσα έχουν ακουστεί περί τέλος του Νίκου Μουτσινά από τον ΣΚΑΪ, ο παρουσιαστής θέλησε να ανακοινώσει ότι σταματάει την εκπομπή του μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι».

Νίκος Μουτσινάς: «Έχει γίνει μία παρεξήγηση, δε με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ»

«Δε θέλω καθόλου, αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω. Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση αρχικά και κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός και αν δεν μου το έχουν πει και κάνω το βλάκα αυτή τη στιγμή. Συνήθως δεν μιλάω, αλλά τώρα θα μιλήσω. Δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου. Σας έχω όλους τακτοποιημένους, σας έχω γράψει από ένα εξοχικό, να καθίσετε και να περάσετε τη ζωή σας σαν άνθρωποι», ανέφερε και συνέχισε: «Αποφάσισα ότι φέτος θα σταματήσω να κάνω δική μου εκπομπή. Πολύ πιθανό, ένα 80-90% να μείνω και εκτός τηλεόρασης. Είναι μία δική μου απόφαση που δε νιώθω ότι πρέπει να την επικοινωνήσω».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Λίγη ώρα αργότερα, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την άφιξη του Μάρκου Σεφερλή

Μάρκος Σεφερλής: Φεύγει από τον ANT1, πηγαίνει στον ΣΚΑΙ!

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. 

Οι «κακές» γλώσσες όμως δε φάνηκε να πείθονται για το τυχαίο του πράγματος σχετικά με την «αποχώρηση» του Μουτσινά και την «άφιξη» του Σεφερλή την ίδια μέρα.

Τι είδους εκπομπή θα παρουσιάσει ο Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Breakfast@Star, θα παρουσιάσει το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», ενώ είναι πιθανό να πάρει και δεύτερη εκπομπή.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top