Νίκος Μουτσινάς: «Έχει γίνει μία παρεξήγηση, δε με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ»

Όσα είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της εκπομπής του

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο 24ωρο για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οι φήμες για αποχώρησή του από το κανάλι του Φαλήρου έχουν γίνει πιο έντονες, με τον ΣΚΑΪ να μη θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον παρουσιαστή

Εκτός τηλεόρασης του χρόνου ο Νίκος Μουτσινάς - Το παρασκήνιο της απόφασης

Παρακολουθώντας τα όσα λέγονται για τον ίδιο τις τελευταίες ώρες, ο Νίκος αποφάσισε να πάρει θέση μέσα από την εκπομπή του, ξεκαθαρίζοντας ότι το γεγονός πως του χρόνου δε θα παρουσιάζει κάποια εκπομπή, είναι καθαρά δική του απόφαση!

O Νίκος Μουτσινάς ξεκαθάρισε ότι δε θα δούμε ξανά το Καλό Μεσημεράκι του!

O Νίκος Μουτσινάς ξεκαθάρισε ότι δε θα δούμε ξανά το Καλό Μεσημεράκι του!

«Δεν το θέλω καθόλου αυτήν τη στιγμή αυτό που θα κάνω, αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτήν τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δε μιλάω γα ’αυτό αλλά θα μιλήσω και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου», είπε αρχικά. 

Μουτσινάς: «Συμφωνώ με τον Κανάκη υπάρχουν δημοσιογράφοι που λένε μπούρδες»

«Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο κι άγριο αυτό που έγινε κι επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια», συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top