Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν η χειρότερή μου χρονιά στην τηλεόραση»

Τι είπε για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ολοκλήρωσε για την τηλεοπτική της σεζόν και ανανεώνει για Σεπτέμβριο. 

Η παρουσιάστρια έκανε λόγο για «τη χειρότερή της χρονιά στην τηλεόραση». Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ήταν μία εύκολη σεζόν, μην περιμένεις από εμένα να πανηγυρίσω και να πω ότι τα πήγαμε περίφημα. Το πρόσημο για εμάς δεν ήταν θετικό και τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να σου πω ότι από τα χρόνια που κάνω τηλεόραση μιλώντας με αριθμούς ίσως να ‘ταν και η χειρότερη χρονιά μου. Αλλά οκ, συμβαίνει κι αυτό… θα ήταν παράξενο να μη συνέβαινε».

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον γάμο - έκπληξη, σημειώνοντας ότι «ήταν ένα γεγονός τελείως απρόσμενο και απρογραμμάτιστο, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους όσοι ήταν εκεί παρευρισκόμενοι». Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η παρουσιάστρια το απέρριψε. 

Το «αντίο» στον Κώστα Τσουρό

Τηλεοπτικό «αντίο» είπαν σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Στην παρέα της πρωινής εκπομπής δε θα είναι πλέον ο Κώστας Τσουρός που αποχαιρέτησε την Ελεονώρα Μελέτη και όλη την ομάδα, ανακοινώνοντας ουσιαστικά ότι χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Κώστας Τσουρός: «Δε θα είμαι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα»

«Τι ωραία που περάσαμε δύο χρόνια… Κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Το λέγαμε χρόνια, έγινε τελικά. Μείναμε δύο χρόνια, πολλά αντέξαμε. Χωρίζουμε αλλά θα βγαίνουμε έξω για καφέ. Καλή συνέχεια με την ομαδάρα» είπε ο Κώστας Τσουρός και αγκάλιασε την παρουσιάστρια. «Ο Κώστας μας του χρόνου δεν θα είναι μαζί, αλλά θα έχει πολλά πράγματα να πει σύντομα» συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είστε οι συνεργάτες και το παρεάκι μου. Το πρωί είναι ιδιαίτερο, ξεκινάς τη μέρα σου. Είναι σημαντικό να έχεις συγκεκριμένα πρόσωπα που ξεκινάς τη μέρα σου και για μένα είναι αυτοί εδώ οι άνθρωποι, που είναι εμπρός και πίσω από τις κάμερες», είπε, ολοκληρώνοντας για τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top