Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θα ζητήσει να κάθεται δίπλα στη Φαίη Σκορδά!

Η άποψή του για τον Σάββα Πούμπουρα και τα λοιπά τηλεοπτικά πρόσωπα

Δείτε τη συνέντευξη του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο Breakfast@Star

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Breakfast@Star και τη Μαίρη Αργυριάδου απάντησε για τη συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά, το... block του Ουγγαρέζου και τους παίκτες ριάλιτι στην τηλεόραση.  

Αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποκάλυψε ότι δεν έχει ακόμα υπογράψει με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο, αισθάνεται πολύ άσχημα με όλα αυτά που ακούγονται ενώ δεν έχει ακόμα τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν. «Θα ζητήσω από όποια παρουσιάστρια είμαι μαζι, να είμαι κοντά», δήλωσε με χιούμορ. 

Ελένη Τσολάκη: Αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει το Survivor, όταν κουραστεί ο Γιώργος Λιανός! «Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει, όταν αποφασίσει να σταματήσει, εγώ παιδιά εδώ είμαι. Για αυτό πάω στον ΣΚΑΪ», είπε στη συνέχεια.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε και τη νέα εκπομπή που ακούγεται ότι θα παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός, αλλά και το νέο συμβόλαιο της Κατερίνας Ζαρίφη με το OPEN.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αλλάζει τηλεοπτική στέγη ο δημοσιογράφος;

Κλείνοντας μίλησε και για τη σχέση του Σάββα Πούμπουρα με την Ελένη Μενεγάκη: «Μπήκα στη θέση του Σάββα, δεν ήταν ωραίο όλο αυτό που τράβηξε... Νομιζω θα τελειώσει με θετικό πρόσημο η σεζόν, τουλάχιστον στα μεταξύ τους. Δε με νοιάζουν τα follow και τα unfollow, αυτά τα ξέρουν μεταξύ τους», ενώ συμπλήρωσε ότι τον έχει κάνει block στο Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top