Φαίη Σκορδά: «Ξέρατε πριν από μένα για την αλλαγή ώρας της εκπομπής»

Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι θα ήθελε προσθήκες στην εκπομπή της

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες για τη Φαίη Σκορδά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σκορδά: «Άνθρωποι που με εμένα είχαν ανθίσει, πήγαν αλλού και δεν υπάρχουν»

Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, έκανε μια σύντομη αξιολόγηση της φετινής σεζόν που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της.

«Δε θα είμαι του χρόνου στη Φαίη Σκορδά, δε μου έκαναν πρόταση»

«Ήταν μία σεζόν πολύ δημιουργική. Όλα ήταν καινούρια για εμένα. Ήξερα βέβαια ότι χρειάζεται χρόνος. Είναι ένας αγώνας που έχει συγκεκριμένη διαδρομή, το γνώριζα εξ αρχής αλλά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τώρα πια μπορούμε να οραματιστούμε την επόμενη χρονιά».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε και το γεγονός ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή της θα προβάλλεται 12 με 2 το μεσημέρι.

«Η αλήθεια είναι ότι το ξέρατε πριν από εμένα αυτό. Έγινε η συνάντηση, μου προτάθηκε και είμαι προς το παρόν θετική στο να πραγματοποιηθεί. Την επόμενη εβδομάδα, φαντάζομαι το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει. Εμένα μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν οι κουβέντες με το κανάλι, με τους ανθρώπους που είναι ήδη στην εκπομπή. Σαφώς θα ήθελα κάποιες αλλαγές, κάποιες προσθήκες. Θέλω όμως πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για εκείνους που θέλουν να παραμείνουν», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top