Δύο αδερφές με αντίθετους χαρακτήρες φτάνουν στο εστιατόριο του First Dates

Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο την Τρίτη 27/6, στις 23.30 στο Star!

Δείτε το trailer της Τρίτης 27/6

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο FIRST DATE!

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο του FIRST DATES, που μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει, κερδίζοντας το ενδιαφέρον ενός τεράστιου κοινού, άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του και στην Ελλάδα! Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ!  

Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη 27 Ιουνίου στις 23:30

Σε ένα πρώτο ραντεβού, ποιο μπορεί να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο; Η διαφορά ηλικίας και οι συνθήκες ζωής; Το επικοινωνιακό χάσμα; Η αμηχανία; Ή… τα πολλά τατουάζ; Τα σημερινά ζευγάρια του First Dates έχουν να λύσουν διάφορα εμπόδια συμβατότητας. Αν τα καταφέρουν, θα εξασφαλίσουν μια συνέχεια και ίσως μια μεγάλη ευκαιρία στον έρωτα. Ποιοι είναι όμως οι καλεσμένοι, που θα δειπνήσουν μαζί για πρώτη φορά;

Ο Ιωάννης πιστεύει ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για ερωτικό παιχνίδι και θεωρεί πως το First Dates  είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Αυτό, που ζητά, το βρίσκει στο πρόσωπο της Πέννυς, η οποία βλέπει εξίσου στο πρόσωπο του όλα τα θέλω της. Είναι όμως αυτό αρκετό;
Δύο αδελφές, η Όλγα και η Ελένη, εντελώς αντίθετες, ως χαρακτήρες, μεταξύ τους, φτάνουν μαζί στο εστιατόριο του First Dates, με την ελπίδα να βγουν με αγόρια, που θα τις κερδίσουν. Εκεί, συναντούν τον απόλυτο Νίκο, που θέλει μια κοπέλα με ελκυστική εμφάνιση αλλά και κατανόηση και τον συνειδητοποιημένο Γιώργο, που ψάχνει το πολυπόθητο «κλικ». Πώς θα εξελιχθεί η βραδιά τους;

Δύο αδερφές με αντίθετους χαρακτήρες φτάνουν στο εστιατόριο του First Dates

Η νοσηλεύτρια Ναταλία είναι χαμηλών τόνων και δηλώνει έτοιμη να γιατρέψει την πονεμένη καρδιά του ανθρώπου, που θα συναντήσει. Θέλει να νιώθει με τον άλλον άνετα και πως μπορεί να τον εμπιστευθεί, προκειμένου να χαλαρώσει, πράγμα δύσκολο στα πλαίσια ενός πρώτου ραντεβού. Άραγε, ο σεφ Μάριος θα καταφέρει να την κερδίσει με την προσωπικότητά του και να επιβεβαιώσει πως τελικά τα αντίθετα έλκονται;

Πολλά τα ερωτηματικά, όσα και αυτά που νιώθουν οι οκτώ singles λίγο πριν συναντήσουν τη maître d’amour Ζεν και αντικρίσουν το υποψήφιο ζευγάρι τους. Το First Dates, άλλωστε, έχει  έναν και μοναδικό προορισμό: τον απόλυτο έρωτα!

Στο FIRST DATES δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους. Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ.

Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους... Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή.

Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία του FIRST DATES!  Ανάμεσα σε όλους τους singles που «κλείνουν τραπέζι» στο FIRST DATES, επιλέγουμε για εσένα την πιο ταιριαστή παρέα με βάση τα στοιχεία που εσύ θα δώσεις.

Το πιο συγκλονιστικό εστιατόριο για singles άνοιξε στο Star και το ρομαντικό ταξίδι του αληθινού φλερτ ξεκινάει! FIRST DATES, ο πιο fun τρόπος για νέες γνωριμίες!

Δείτε όλα τα επεισόδια του First Dates

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top