Κατερίνα Ζαρίφη: Αναλαμβάνει -ξανά- τη μεσημεριανή ζώνη του OPEN;

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή Breakfast@Star

Την ψυχαγωγική του ζώνη θέλει να ανανεώσει το OPEN, με αλλαγές να έρχονται στην πρωινή/μεσημεριανή ζώνη τόσο τις καθημερινές, όσο και το σαββατοκύριακο

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δε θα είμαι του χρόνου με την Ελένη Μενεγάκη!»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα στο Breakfast@Star, ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη και την Barking Well, είναι η Κατερίνα Ζαρίφη

Κοκλώνης καλεί Ζαρίφη για εκπομπή!

Κοκλώνης καλεί Ζαρίφη για εκπομπή!

«Τη Δευτέρα που μας πέρασε, η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής Barking Well. Ο Νίκος Κοκλώνης εκτιμά ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, καθώς έχουν συνεργαστεί, όχι μόνο στο J2US, αλλά έχουν κάνει κι ένα ντουέτο μαζί, το Καίγομαι. Αρχικά, συζητήθηκε το ενδεχόμενο της συνεργασίας ακόμα και τώρα στην καλοκαιρινή εκπομπή που ετοιμάζεται στο OPEN. Πρωινή εκπομπή, 10 με 1. 

Κατερίνα Ζαρίφη: To σχόλιο της Ελένης Mενεγάκη για την προσωπική της ζωή

Αυτό που θέλω να σας μεταφέρω με σιγουριά είναι ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένα πρόσωπο πρώτης γραμμής, το οποίο επιθυμεί ο Νίκος Κοκλώνης να εντάξει στο δυναμικό του OPEN και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σκοπός είναι να της δώσει μια εκπομπή στο σλοτ 14:00 με 15:30, εκεί που είναι τώρα η Μάριον Μιχελιδάκη», είπε ο δημοσιογράφος. 

Η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση

Η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια κι ηθοποιός, παρουσίαζε πριν από τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση στο ίδιο κανάλι, που συνεχίστηκε και τον χειμώνα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top