Κατερίνα Ζαρίφη: «Δε θα είμαι του χρόνου με την Ελένη Μενεγάκη!»

Όσα ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια & ηθοποιός σε συνέντευξή της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Στο πλατό της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Κατερίνα Ζαρίφη. Στη συζήτησή της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, η γνωστή παρουσιάστρια κι ηθοποιός ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό της μέλλον, τις προτάσεις που της έχουν γίνει και το δοκιμαστικό που έκανε για το 5Χ5

Κατερίνα Ζαρίφη: To σχόλιο της Ελένης Mενεγάκη για την προσωπική της ζωή

«Το διάβασα κι εγώ ότι έχω κλείσει για του χρόνου τον χειμώνα κι έλεγα μήπως κάποια στιγμή πάρω κι εγώ σε κάποιο λογιστήριο να ρωτήσω: "Μήπως είμαι μέσα στο payroll και δεν έχω πάρει χαμπάρι; Να δώσω ένα ΙΒΑΝ;"», ανέφερε αρχικά χαριτολογώντας. 

Για πολλά χρόνια η Κατερίνα Ζαρίφη συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Για πολλά χρόνια η Κατερίνα Ζαρίφη συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Έγραψαν κάπου ότι του χρόνου θα είμαι πάλι με την Ελένη Μενεγάκη. Όχι, με χαρά θα ήμουν αλλά δεν έχει κάτσει κάτι τέτοιο. Όντως έγινε ένα δοκιμαστικό για ένα τηλεπαιχνίδι, το 5Χ5, για το οποίο με ρωτάνε τι έχει γίνει και τους λέω: "Δεν ξέρω, να πάρουμε το κανάλι"», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια αμέσως μετά. 

Κατερίνα Ζαρίφη: Το μεγάλο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη και τη Μενεγάκη

«Η υπόθεση τηλεπαιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ. Γενικά είμαι άνθρωπος των άκρων σε αυτά, αν δε μου αρέσει ένα τηλεπαιχνίδι, δε θα κάτσω να το δω ούτε δευτερόλεπτο, αλλά αν μου αρέσει… Το 5Χ5 είναι ένα τηλεπαιχνίδι που το έχουν κάνει ο Βλάσσης Μπονάτσος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος κι ο Μάρκος Σεφερλής. Είναι ένα φανταστικό concept», σχολίασε. 

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις για την επερχόμενη σεζόν

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις για την επερχόμενη σεζόν

«Από την άλλη, επειδή θα κάνει σίγουρα κι ο Μιχάλης (Ρέππας) κάτι τηλεοπτικά, του έχω πει ότι θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι. Μου γίνονται γενικά προτάσεις κι είμαι σε συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάτι καταληκτικό και δεν είναι και ωραίο που έρχονται οι συνάδελφοι και σε ρωτάνε τι θα κάνεις. Τι να πω η μαύρη; Το κομμάτι τηλεόραση το αγαπώ. Αν γίνει και με τις συνθήκες που θέλεις, η τηλεόραση μπορεί να είναι από τις ωραιότερες δουλειές που υπάρχουν», κατέληξε για το τηλεοπτικό της μέλλον η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top