Κατερίνα Ζαρίφη: Το μεγάλο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη και τη Μενεγάκη

Πώς χαρακτήρισε τη «βασίλισσα» της τηλεόρασης;

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή του Mega

Για χρόνια υπήρξε στην τηλεοπτική παρέα της Ελένης Μενεγάκη, με τη «χημεία» μεταξύ τους να είναι άπιαστη. Τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Ζαρίφη ασχολείται με την υποκριτική και δεν το έχει μετανιώσει καθόλου.

«Σουηδέζα» η Κατερίνα Ζαρίφη: «Γνώρισα τον πρώην σύντροφό μου στον νυν!»

Η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και -πλέον- ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς έχει δεχτεί, την τηλεόραση, αλλά κι όσα ψέματα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη.

Αρχικά δήλωσε ότι τής έχει λείψει «το υγιές κλίμα της τηλεόρασης» κι εξομολογήθηκε ότι η υποκριτική αποτελεί την ψυχοθεραπεία της, ενώ η τηλεόραση ο εραστής της.

Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Ελένη Μενεγάκη ηγείται και τοποθετεί τα πιόνια»

«Δεν έχω συζητήσει κάτι για τηλεόραση, γράφτηκε κάτι αλλά δε με πήραν τηλέφωνο. Έχουν γραφτεί ψέματα, το βασικό ήταν ότι είχα μαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη. Είχαν περιγράψει και τον καβγά. Η Ελένη είναι ο Έλον Μασκ της ελληνικής τηλεόρασης», είπε με το χαρακτηριστικό της στιλ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην «άδικη επίθεση» που δέχτηκε την περίοδο του Πρωινού Καφέ με τον Νίκο Μουτσινά και σημείωσε ότι θα το έκανε ξανά.

Ελένη Μενεγάκη: «Όσοι συνεργάστηκα, είχαν μια καλή συνέχεια μετά από μένα»

Ακόμα, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την εικόνα της αλλά όχι extreme πράγματα, ενώ έκανε λόγο για τα προσβλητικά σχόλια που αφορούν την εμφάνιση και α κιλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top