Ελένη Μενεγάκη: «Όσοι συνεργάστηκα, είχαν μια καλή συνέχεια μετά από μένα»

Όσα είπε με αφορμή τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Ελένη

Οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη την Τρίτη στο Στούντιο 4 για την Ελένη Μενεγάκη και την «ερωτική» τους σχέση, σχολιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της παρουσιάστριας.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα»

Όταν o Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για όσα είπε η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης, η ίδια επιβεβαίωσε ότι ανέκαθεν είχαν μια «ερωτική χημεία».

Η Κατερίνα Ζαρίφη συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη

Η Κατερίνα Ζαρίφη συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη /Φωτογραφία Instagram

«Θα χρησιμοποιήσω τη δική της έκφραση, είχαμε πάντα μια έντονη ερωτική χημεία. Δεν ταιριάζουμε παιδιά με όλους τους ανθρώπους. Κι είναι περίεργο καμιά φορά να βλέπεις μέσα στα χρόνια, ότι με ανθρώπους που μπορεί να έχεις να τους δεις και δύο χρόνια, μόλις έρχεσαι ξανά μαζί, ξανακολλάει ακριβώς. Εγώ καταλαβαίνω τι λέει. Και προφανώς η σχέση όταν έχει μπες-βγες, κρατιέται και πιο θερμή. Δεν έχει φτάσει στη βαριεστημάρα» είπε η παρουσιάστρια και τότε τον λόγο πήρε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος:

«Εμείς το καταλαβαίνουμε αυτό πιο πολύ από εσένα, διότι με τους ανθρώπους που έχεις μια ιδιαίτερα θερμή επαγγελματική σχέση, οι άλλοι δεν τολμάνε να αντιπροτείνουν κάτι άλλο. Επαγγελματικά εννοώ. Διότι θεωρούν ότι αποκλείεται να φύγουν από εσένα».

Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Ελένη Μενεγάκη ηγείται και τοποθετεί τα πιόνια»

«Στα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, κι έχω δουλέψει με τόσους ανθρώπους, και πολλούς δεν τους θυμάμαι κιόλας, θεωρώ ότι όλοι εκείνοι με τους οποίους συνεργάστηκα είχαν μία καλή συνέχεια μετά. Για πόσο δεν ξέρω, γιατί κάνουν επιλογές. Θεωρώ ότι σε όλους δόθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες και σε όλους δίνονται…», ανταπάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top