Μαρία Κορινθίου: Εκτός Πρωινού η ηθοποιός - Η ανακοίνωση του καναλιού

Χωρίς πολλά πολλά η αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Δείτε όσα είπε η Μαρία Κορινθίου το περασμένο σαββατοκύριακο στην εκπομπή OPEN WEEKEND

Εκτός Πρωινού βρίσκεται η Μαρία Κορινθίου μετά από συζητήσεις με το κανάλι το απόγευμα της Κυριακής. Μιλώντας με το εμπορικό τμήμα του σταθμού, μετά την έκρηξή της, ξεκαθάρισε πως μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα κάνει μόνο τις εμπορικές παρουσιάσεις, κάτι που όπως φαίνεται δεν κατέληξε όπως περίμενε. 

Μαρία Κορινθίου: Έχω χάσει την υπομονή μου με το «Πρωινό» 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η όμορφη ηθοποιός ξέσπασε σε διαφημιστικό break της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 την Παρασκευή, με αποτέλεσμα οι φωνές της να ακουστούν και στα διπλανά πλατό

H Μαρία Κορινθίου με τη Φωτεινή Πετρογιάννη

H Μαρία Κορινθίου με τη Φωτεινή Πετρογιάννη /Φωτογραφία Instagram

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η, χωρίς προειδοποίηση, παρουσίαση εμπορικού video για το Colourday Festival από τη Φωτεινή Πετρογιάννη, με τη Μαρία να παίρνει εντολή από το ακουστικό να της δώσει «πάσα», χωρίς όμως να της έχουν πει το θέμα.

Κορινθίου για Παναγιώταρου: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό»

Με μια λιτή ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους κι ως εκ τούτου δε θα συνεχίσει την παρουσία της στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top