Ο Τράκας απαντά στη Μπέη: «Δεν έγινε εσκεμμένα που η οικογένειά μου δεν...»

«Δεν ήξεραν τι είναι αλωπεκία και έλεγαν κάνε χημειοθεραπεία»

Καθ’ όλη τη διάρκεια του MasterChef 2023 πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίαζαν πόσο συγκεντρωμένος στον στόχο του ήταν ο Νίκος Τράκας. Ο φιναλίστ του διαγωνισμού μαγειρικής του Star έφτασε στον τελικό, αλλά τελικά κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Τελικός MasterChef - Νίκος Τράκας: «Νομίζω όλα κερδήθηκαν στον πόντο»

Νίκος Τράκας: Το πρώτο μήνυμα μετά τον τελικό του MasterChef

Λίγα 24ωρα μετά τον μεγάλο τελικό βρέθηκε στο Breakfast@star και μίλησε για όσα βίωσε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε σε μικρή ηλικία όταν διαγνώστηκε με αλωπεκία.

 

 

Νίκος Τράκας - MasterChef: «Δε Γίνεται Να Κερδίζεις Πάντα»

«Το πιο δύσκολο είναι ότι είσαι διαφορετικός από όλους. Όταν είσαι πιτσιρικάς δεν είναι εύκολο να ενταχθείς. Και η νοοτροπία του κόσμου ήταν διαφορετική. Στο νοσοκομείο δεν ήξεραν τι είναι αλωπεκία και σου έλεγαν να κάνεις χημειοθεραπεία. Έχω δεχτεί πολλή κριτική για την αλωπεκία, μου έχουν πει χίλια δύο μύρια. Ό,τι μπορείς να φανταστείς. Όσο μεγάλωνα δικαιολογούσα τα παιδιά γιατί μαθαίνουν, εξελίσσονται. Από τους μεγάλους και τους ενήλικες είναι περίεργο να το βιώνεις. Χαίρομαι που έχω δεχτεί μηνύματα από ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα και έχουν πάρει boost που με είδαν στην τηλεόραση. Όσο το αποδεχόμουν και το γούσταρα δε με ακουμπούσε τίποτα. Απλά προχωρούσα!», είπε στην πρωινή εκπομπή του Star.

Τελικός MasterChef 2023: Η αντίδραση των συγγενών του Νίκου Τράκα

 

 

Ο Νίκος Τράκας σχολίασε και τις δηλώσεις της Μαρίας Μπέη, η οποία είπε πως οι γονείς του δεν τη συνεχάρησαν για τη νίκη της.
«Δεν έγινε κάτι εσκεμμένα. Ήταν πάνω στην αναμπουμπούλα, η Μαρία έτρεχε με το τρόπαιο πάνω κάτω στο στούντιο. Ξέρω ότι οι γονείς μου χαιρέτησαν τα αδέλφια της. Και εμένα τα δικά μου τα αδέλφια της συνεχάρησαν κανονικά. Επειδή εύκολα μπορεί να γίνει λάθος συνεννόηση, δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα», ξεκαθάρισε ο νεαρός σεφ.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top