Τελικός MasterChef - Νίκος Τράκας: «Νομίζω όλα κερδήθηκαν στον πόντο»

Τι είπε ο δεύτερος φιναλίστ στην κάμερα του star.gr

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Νίκου Τράκα στο star.gr 

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση ότι η Μαρία Μπέη είναι η νικήτρια του MasterChef 7, ο δεύτερος φιναλίστ, Νίκος Τράκας μίλησε στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη για την εμπειρία του στον διαγωνισμό!

Νικήτρια MasterChef - Μαρία Μπέη: «Το πήρα; Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα!»

«Καταρχάς η μαγειρική δεν τελειώνει στο MasterChef! Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν κέρδισες το MasterChef δεν είσαι και καλός μάγειρας. Πέρασα φανταστικά, η εμπειρία ήταν εξαιρετική. Χάρηκα κάθε λεπτό και ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον από εδώ και πέρα!» είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω όλα κερδήθηκαν στον πόντο, ήμασταν συνέχεια ένα βήμα μπροστά εγώ ένα βήμα η Μπέη και στο τέλος η κατάσταση βγήκε υπερ της Μαρίας. Πολλά συγχαρητήρια, το άξιζε κι αυτή πάρα πολύ και πάμε να δούμε τι θα κάνουμε έξω από εδώ τώρα!», πρόσθεσε.

Τελικός MasterChef 2023: Η αντίδραση των συγγενών του Νίκου Τράκα

Όσο για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί επαγγελματικά με τη Μαρία Μπέη, ανέφερε: «Νομίζω θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε σε κουζίνα, έχουμε επικοινωνία όταν μαγειρεύουμε. Αυτό κατάλαβα από τη μαγειρική που είχαμε μαζί στο MasterChef. Μπορεί να μην κολλάμε πολύ σαν άνθρωποι αλλά μαγειρικά τα πάμε καλά!».
Τελικός MasterChef - Νίκος Τράκας: «Νομίζω όλα κερδήθηκαν στον πόντο»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 2023

Κάμερα: Amber Doku

Συνέντευξη: Κατερίνα Καραγιάννη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top