IQ 160: Ο Γιώργος αρχίζει να δυσανασχετεί με τη φιλοξενία της Πηνελόπης

Τι θα δούμε απόψε, Κυριακή 4 Ιουνίου στις 21:00 στο 12ο επεισόδιο

Ο Γιώργος έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με την παρατεταμένη φιλοξενία της Πηνελόπης και της οικογένειάς της. Όμως, εκείνη του ανακοινώνει πως αυτή και ο Λαυρέντης έχουν βρει το σπίτι των ονείρων τους και θα προχωρήσουν άμεσα στην υπογραφή των συμβολαίων.

IQ 160: Ο Γιώργος αρχίζει να δυσανασχετεί με τη φιλοξενία της Πηνελόπης

Στο μεταξύ, ύστερα από τον εμπρησμό μιας αποθήκης, ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι βρίσκεται απανθρακωμένο. Βασικός ύποπτος θεωρείται ένας ντόπιος κτηνοτρόφος, με τον οποίο η οικογένεια του θύματος βρισκόταν σε διαμάχη. Στη διάρκεια της έρευνας, η παρατηρητική Πηνελόπη αντιλαμβάνεται ότι ο Αργύρης έχει κάποιο δεσμό. Εκείνος, όμως, αρνείται να μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Και δεν είναι ο μόνος, καθώς αποκαλύπτεται ότι και το θύμα είχε μια κρυφή ζωή, που οδήγησε στον θάνατό του.

Η Πηνελόπη αργεί στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον συμβολαιογράφο. Τότε, ο Λαυρέντης συνειδητοποιεί ότι εκείνη δεν είναι σίγουρη για την απόφασή της να ζήσουν μαζί. Της ζητάει να χωρίσουν και η Πηνελόπη συντετριμμένη καταφεύγει στο σπίτι της Σοφίας…

Γκεστ επεισοδίου 12:
Αντώνης Καρναβάς (Βασίλης Ντούσκος)
Πάνος Κλάδης (Διαμαντής Ντούσκος)
Φώτης Μακρής (Νότης Ντούσκος)
Αννέτα Κορτσαρίδου (Φιλιώ Ντούσκου)
Σάκης Σιούτης (Μπεκιάρης)
Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Ζουμπουλάκης)
Λούλα Τριανταφύλλου (γειτόνισσα)
Χρήστος Καραβέβας (Στάθης)
Ελεάννα Πουλίδα (Έλσα)

Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και γέλιο, σε μια σειρά, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με εξαιρετικούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές: Σμαράγδα Καρύδη (Πηνελόπη Μουρίκη), Νίκος Κουρής (Αργύρης Καλατζής), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Σοφία Χαριτάκη), Ηλίας Μουλάς (Γιώργος Βλαστός), Ελίζα Σκολίδη (Δάφνη Φιλιππίδου), Σωτήρης Δούβρης (Λαυρέντης Γκανάς), Αριστοτέλης Μπολοβίνος (Γιάννης Παπανίκας), Χάρης Παπαδόπουλος (Παύλος Νταϊφάς),

Στο ρόλο του Αιμίλιου Παναγούλη, ο Τάσος Παλαντζίδης.
Στο ρόλο της Άσπας Μουρίκη, η Νέλλη Γκίνη.
Στο ρόλο της Ιωάννας Ζησιμάτου, η Μαίρη Μηνά.
Επίσης συμμετέχουν: Αγγελική Μάρκου (Μαρίνα Μουρίκη) και οι μικροί Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Ηλίας Μουρίκης – Γκανάς) και Μαρία Νεαμονίτη (Στέλλα Μουρίκη – Γκανά).

Σενάριο: Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC
Εxecutive Producer: Κωνσταντίνος Κυριακού
Σκηνογράφος: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολόγος: Κική Γραμματικοπούλου
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Παραγωγός: BARKING WELL MEDIA
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top