Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Σχεδόν 15 χρόνια έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία του ηθοποιού

Στις 4 Ιουνίου του 2023 συμπληρώνονται 15 χρόνια από την ημέρα που ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι, έχοντας δεχτεί 21 μαχαιριές, σε ένα φρικιαστικό έγκλημα που είχε συνταράξει τότε το Πανελλήνιο.

Παλαιολόγου: «Μπήκε στο πλατό κι άρχισε να φωνάζει, σκότωσαν τον…»

Στην εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σχετικό αφιέρωμα που είχε επιμεληθεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου με την Ελένη Μενεγάκη να εξομολογείται στους συνεργάτες της πως νιώθει ότι ο γνωστός ηθοποιός είναι ακόμα ζωντανός. 

Ελένη Μενεγάκη σε Άγγελο Λάτσιο: «Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου!»

«Δεν είναι πολύ ευχάριστο το θέμα. Το πρόσωπο για το οποίο θα μιλήσουμε είναι ένα πρόσωπο που είναι σαν να υπάρχει ακόμα κοντά μας και ας έχουν περάσει 15 χρόνια. Κοιτούσα το θέμα και δε μπορούσα να πιστέψω ότι έχουν περάσει 15 χρόνια γιατί στο δικό μου μυαλό μου είναι σαν να έγινε πριν από πέντε χρόνια», είπε αρχικά η ξανθιά παρουσιάστρια.

«Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο και πολύ άσχημο. Και μιλάω για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 15 χρόνια. Ένας ηθοποιός που επειδή τον βλέπουμε ακόμα και σήμερα σε σειρές δεν μας αφήνει να κρατήσουμε αποστάσεις», συμπλήρωσε η ίδια.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Αξίζει να σημειωθεί πως 23 ημέρες πριν από τη στυγερή δολοφονία του, ο αδικοχαμένος ηθοποιός είχε παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη στην Ελένη 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top