Ελένη Χατζίδου: «Υπάρχουν εμμονικοί άνθρωποι που ψάχνουν το κακό σε όλα»

Τι είπε η παρουσιάστρια για γνωστό δημοσιογράφο

Η Ελένη Χατζίδου, με αφορμή τις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για πρώην συνεργάτη της που διέδιδε φήμες περί κακού εργασιακού περιβάλλοντος στην εκπομπή, αναφέρθηκε σε μία δική της παρόμοια εμπειρία από γνωστό δημοσιογράφο.

Δείτε όλες τις εκπομπές Breakfast@star

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εμμονικοί, που ψάχνουν να βρουν το κακό σε όλα και θεωρούν ότι μόνο αν πουν κάτι αρνητικό έχουν λόγο ύπαρξης. Εννοείται ότι υπάρχει αυτό», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Τι μου έχει τύχει στο παρελθόν… άνθρωπος πραγματικά εμμονικός, που έγραφε συνέχεια άσχημα λόγια για μένα και δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ. Φαινόταν ότι υπάρχει κάποιο κόλλημα στο κεφάλι του μαζί μου. Τον συνάντησα έξω και δεν ήθελα φυσικά να του μιλήσω. Εγώ δεν το ‘χω αυτό με τα κολλητιλίκια, που από μπροστά χαμογελάμε και από πίσω θάβουμε. Εγώ όταν δεν μου αρέσει κάποιος, τον κόβω από την αρχή με όποιο τίμημα», συμπληρώνει η Ελένη Χατζίδου.

«Με πλησιάζει και με χαιρετάει. Του λέω: μπα, αλήθεια τώρα; Και μου λέει: έλα τώρα, τη δουλειά μου κάνω, δεν καταλαβαίνεις; Ποια δουλειά σου κάνεις; Σου έχει πει κανένας ότι η δουλειά σου είναι να γράφεις άσχημα πράγματα για όλους, για να νομίζεις ότι κάτι κάνεις;», καταλήγει στην περιγραφή της η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top