Ελένη Μενεγάκη: «Μόλις είχα μπει στην τηλεόραση, πώς θα τα χειριζόμουν;»

Τι είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

Ελένη Μενεγάκη

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συζήτησαν για το πώς η ενημέρωση μπήκε στις ψυχαγωγικές εκπομπές και οι συνεργάτες της, τη ρώτησαν, αν συνέβαινε αυτό τη δεκαετία του ’90.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε τότε τα εξής: «Στις ψυχαγωγικές εκπομπές δεν συζητούσαμε καθόλου θέματα της επικαιρότητας. Άλλο το πώς ξεκίνησε κάτι ψάχνοντας, άλλο που είμαστε σήμερα και άλλο το τι θα γίνει μετά από 15 χρόνια που δεν το ξέρω.

Εγώ ας πούμε ακόμα θυμάμαι ένα αφιέρωμα που είχαμε κάνει για εγκλήματα τότε και είχαμε και καλεσμένο τον καθηγητή Κατσαντώνη. Μπορεί να το στήναμε και ένα μήνα για να βγάλουμε ένα τέτοιο αφιέρωμα και ακόμα το θυμάμαι. Όχι, δεν μπαίναμε σε τέτοια θέματα και παρότι ήταν τρίωρη η εκπομπή, όπως και όλα τα άλλα πρωινά, δεν υπήρχε ο χρόνος. Έπρεπε κάθε μέρα να βγουν συγκεκριμένες στήλες, ήταν πολλές. Ούτε μας περνούσε από το μυαλό».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε: «Και να σου πω και κάτι τώρα; Στο ξεκίνημα μου, στα 23 μου, θα έβγαζα εγώ τέτοια θέματα; Ακόμα και να μου έλεγαν έλα να τα βγάλεις, πώς θα τα χειριζόμουν; Μόλις είχα μπει στην τηλεόραση. Εδώ δεν ήξερα τα πιο βασικά, θα χειριζόμουν και τέτοια θέματα; Πρέπει να έχει και ο άλλος λίγη εμπειρία θεωρώ. Δεν λέω ότι πρέπει να είναι κάποιος μόνο δημοσιογράφος και ότι ένας παρουσιαστής δεν μπορεί να το κάνει, μπορεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top