Καλυβάτσης στο DOT: «Δεν ήταν δική μου ιδέα η εκπομπή, το παραδέχομαι»

Όσα είπε για τη νέα του εκπομπή

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο DOT

Έτοιμος για ένα νέο επαγγελματικό βήμα είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Θα Φας Καλά», στο Action 24 και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός.

Καλυβάτσης: «Είχα ξαπλώσει στην πλώρη και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου»

«Δεν ήταν δική μου ιδέα το «Θα Φας Καλά», το παραδέχομαι. Μου το πρότειναν από τον σταθμό και δέχθηκα από την αρχή. Κάτι έγινε μέσα στο κεφάλι μου, το ένιωσα κοντά μου. Παρουσιάζουμε καταστήματα υγειονομικού χαρακτήρα, από κρεοπωλεία και φούρνους μέχρι γκουρμέ εστιατόρια», είπε στην εκπομπή DOT.

Σωτήρης Καλυβάτσης για Αντώνη Κανάκη: «Γύρισα σελίδα στη ζωή μου»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, μιλά στο «Dot» για την παρουσίαση της νέας του εκπομπής


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε κάποιους συναδέλφους του που όπως δήλωσε ένιωσε κάποιες φορές να ξεπερνούν τα όρια. «Στο θέατρο δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαι εκεί 1μιση ώρα πριν. Αν μιλιόμαστε όλοι, οκ. Αν μιλιόμαστε οι μισοί ή κανένας, πάλι εγώ εκεί θα είμαι με χαμόγελο, χαρά και με την ελπίδα ότι όλα σήμερα θα είναι καλύτερα. Και κάτι να μην πάει καλά, γυρίζω σπίτι και μαγειρεύω. Λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά, όπως και η ιστιοπλοΐα και η κηπουρική. Το παν είναι να επικοινωνούμε. Δεν υπάρχει η επικοινωνία, επομένως τα καταπίνουμε όλα και προχωράμε».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή DOT

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top