Χατζίδου για Μενεγάκη: Μου κάνει εντύπωση που είπε αυτό για την Καινούργιου

Τι είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

Τα σχόλια που έκανε η Ελένη Μενεγάκη σχετικά με τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στο «Καλό Μεσημεράκι» συζητήθηκαν στην εκπομπή Breakfast@star.

Μενεγάκη για Καινούργιου: «Κάποια πράγματα δε λέγονται στην τηλεόραση»

«Εμένα μου έκανε εντύπωση που το είπε αυτό η Ελένη Μενεγάκη για την Κατερίνα, ενώ της Ελένης τα ξέρουμε όλα. Είναι μια παρουσιάστρια που πάντα έλεγε πράγματα για την οικογένειά της, τα παιδιά της», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Αυτός είναι και ο λόγος που την έχει αγαπήσει τόσο πολύ και ο κόσμος και την έχει αγαπήσει και τόσο πολύ. Το ότι έχει πει τα πάντα για την προσωπική της ζωή την έχει κάνει τόσο αγαπητή», σχολίασε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@star

«Είναι διαφορετικός ο τρόπος της μιας και της άλλης. Στη μια είναι πιο σκαλετικό το πράγμα και στην άλλη πιο αυθόρμητο», τόνισε η Μαίρη Αργυριάδου, ανατρέχοντας μάλιστα σε μία παλιότερη «παρεξήγηση» ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή ρεπορτάζ στην εκπομπή της δεύτερης που αφορούσε στην αγορά ενός ακινήτου. 

«Η Ελένη μπορεί να έχει ένα αυτόματο φίλτρο, ενώ η Κατερίνα όχι. Πάντως, η Ελένη Μενεγάκη δεν έδειξε εμπάθεια», είπε κλείνοντας η Ελένη Χατζίδου.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά μίλησε για την προσωπική της ζωή και είπε ότι πάντα νιώθει λίγη δίπλα στους άλλους, μειώνει τον εαυτό της και κάνει τους άλλους μάγκες και γνωστούς.

Αυτές τις δηλώσεις της σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή της και η παρουσιάστρια είπε ότι κάποια πράγματα καλό είναι να μην λέγονται στην τηλεόραση. 

«Κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για τις σχέσεις μας, πολύ δικά μας, δε χρειάζεται νομίζω να τα λέμε. Όχι να μη μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά άλλο τι λες με τους φίλους σου, στο σπίτι σου, ή με έναν ειδικό. Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να αναφέρονται στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top