Αιφνίδιος θάνατος παρουσιαστή του MasterChef στα 46 του χρόνια!

Δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του «χαμού» του

Η είδηση θανάτου του γνωστού σεφ έγινε πρώτη είδηση στην Αυστραλία

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του σεφ και κριτή του MasterChef στην Αυστραλία, Jock Zonfrillo σε ηλικία 46 ετών.

Ο βραβευμένος σεφ είχε συνεργαστεί με παγκοσμίου φήμης σεφ σε διάσημα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, πριν ανοίξει το δικό του στην Αυστραλία. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, σήμερα που θα έκανε πρεμιέρα το MasterChef στη χώρα

Τα τελευταία χρόνια ο Jock Zonfrillo ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο αυστραλιανό τηλεοπτικό κοινό

Τα τελευταία χρόνια ο Jock Zonfrillo ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο αυστραλιανό τηλεοπτικό κοινό /Φωτογραφία Instagram

Ο Jock Zonfrillo ήταν παντρεμένος κι είχε τέσσερα παιδιά. Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον ξαφνικό χαμό του τη Δευτέρα, χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία θανάτου του.

«Τόσες πολλές λέξεις μπορούν να τον περιγράψουν, τόσες πολλές ιστορίες μπορούν να ειπωθούν… για όσους πέρασαν από τον δρόμο του, έγιναν συνοδοιπόροι του ή είχαν την τύχη να είναι η οικογένειά του. Κρατήστε αυτόν τον περήφανο Σκωτσέζο στις καρδιές σας όταν θα πίνετε το επόμενο ουίσκι σας», έγραφε η ανακοίνωση. 

Η ανακοίνωση της οικογένειας στο Instagram

Αρκετοί πρώην παίκτες του MasterChef και συντελεστές του τηλεοπτικού προγράμματος εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στα social media.   

Η ανάρτηση του Αυστραλιανού MasterChef για τον θάνατο του Jock Zonfrillo

Ο παρουσιαστής μπήκε στο MasterChef της Αυστραλίας το 2019 και θα συμμετείχε στον νέο κύκλο που θα έκανε πρεμιέρα σήμερα. Το επεισόδιο, όπως αποφασίστηκε από το Network 10, δε θα μεταδοθεί.

Ο Jock Zonfrillo είχε καταγωγή από τη Σκωτία

Ο Jock Zonfrillo είχε καταγωγή από τη Σκωτία /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top