Cash or Trash: Ξεχωριστά αντικείμενα προκαλούν το ενδιαφέρον των buyers

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Δείτε τα επεισόδια της εκπομπής Cash or Trash

Σήμερα, Κυριακή 30 Απριλίου, η Δέσποινα Μοιραράκη μας καλωσορίζει σε ένα ακόμα φανταστικό επεισόδιο του Cash or Trash! Ο  Θάνος Λούδος θα δώσει την εκτίμησή του και οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη, θα τα διεκδικήσουν!

Την Έφη υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης. Ένα αντικείμενο, που εφευρέθηκε τον 19 αιώνα για να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν ακόμα πιο όμορφες, είναι εκείνο που φέρνει η γλυκιά Έφη στο Cash Or Trash. H εκδοχή της δεκαετίας του αντικειμένου της Έφης αλλά και η λειτουργική του κατάσταση, δίνουν το πράσινο φως για μια πολύ δυνατή εκτίμηση από τον Θάνο Λούδο, αλλά και μια πολλά υποσχόμενη δημοπρασία στο δωμάτιο των αγοραστών. Η Έφη, έχοντας αρκετές πληροφορίες από τον Θάνο Λούδο, βάζει μπροστά τον δυναμικό της χαρακτήρα και μπαίνει στη διαδικασία της δημοπρασίας χωρίς αναστολές. Μεταξύ τραγουδιών και ευθυμίας, η αποκάλυψη του αντικειμένου φέρνει αισιόδοξα σχόλια από τους αγοραστές. Το αντικείμενο, αν και μιλάει στην Άντα Πανά, η οποία έχει και εμπορικό ενδιαφέρον, φαίνεται πως εύκολα συμπληρώνει μια συλλογή του Θάνου Μαρίνη. Παρά τις χαμηλές προσφορές, μια διάθεση μεταδοτικής ζήλειας ανάμεσα στους αγοραστές, φέρνει ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει την ανοιχτόκαρδη πωλήτρια. 

Ένα ζευγάρι αντικειμένων ιδιαίτερης ομορφιάς φέρνει στο Cash Or Trash ο Κωνσταντίνος. Για ακόμα μια φορά, η έμπειρη Δέσποινα Μοιραράκη αναγνωρίζει αμέσως την συλλεκτικότητα των αντικειμένων του Κωνσταντίνου. Η εκτίμηση του Θάνου Λούδου έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά της, καθώς η άριστη κατάσταση, στην οποία βρίσκονται, μαζί και τα ειδικά κουτιά αποθήκευσής τους, τα καθιστούν άκρως συλλεκτικά.  Ο Κωνσταντίνος, 3ης  γενιάς παλαιοπώλης, αν και δεν μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εκτίμηση του Θάνου, γνωρίζει με ποιο τρόπο πρέπει να ελιχθεί στο παιχνίδι των προσφορών. Πρώτο βήμα, για τον έμπειρο πωλητή στα παλαιά αντικείμενα, είναι να μπλοφάρει προκειμένου να κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των αγοραστών. Καθώς η τακτική του Κωνσταντίνου δείχνει να αποδίδει, τα κινέζικης προέλευσης αντικείμενα δεν βρίσκουν την ανταπόκριση που ελπίζει για να τα αποχωριστεί. Το εμπορικό ενδιαφέρον επικρατεί ανάμεσα στους αγοραστές και η Άντα Πανά ελπίζει στο κλείσιμο μιας συμφωνίας, αλλά ο Κωνσταντίνος ξέρει πολύ καλά πότε χρειάζεται να κάνει πίσω για να βγει κερδισμένος.  

Η άφιξη του Σίμου στο Cash Or Trash είναι από τις στιγμές που προκαλούν ιδιαίτερη ικανοποίηση στον Θάνο Λούδο, καθώς τα αντικείμενα που φέρνει στο δωμάτιο εκτίμησης είναι άκρως συλλεκτικά και χαίρουν ξεχωριστής θέσης στον χώρο του design. Ο Σίμος, αν και αρκετά ντροπαλός, αρχίζει να νιώθει πιο άνετα μετά από την κουβέντα του με την οικοδέσποινα της εκπομπής Δέσποινα Μοιραράκη. Χαλαρώνει όμως ακόμα περισσότερο με την αναπάντεχη εκτίμηση του Θάνου Λούδου. Στο δωμάτιο των αγοραστών η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος του Σίμου. Ανάμεσα στους αγοραστές  μπορεί να διακρίνει τον πιο πιθανό αγοραστή του ολοκληρωμένου σετ αντικειμένων του. Κάποιοι από τους αγοραστές, έχουν δείξει ξεκάθαρα στο παρελθόν  το ενδιαφέρον τους για ανάλογα collector’s items. Ο διχασμός ανάμεσα στους αγοραστές προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο άγχος στον νεαρό πωλητή,  που με γνώμονα το τετραψήφιο ποσό εκτίμησης, η διαδικασία της δημοπρασίας μοιάζει με περιπέτεια! Το ενδιαφέρον των αγοραστών μοιράζεται ή διχάζεται; Μια ακόμα ανατρεπτική δημοπρασία κλείνει στο Cash Or Trash! 

Ο Σπύρος, από το όμορφο νησί της Ρόδου, φέρνει ένα αντικείμενο που σε όποιον το αντικρίζει του δίνει μια χαρούμενη καλημέρα. Το αντικείμενο του Σπύρου ξυπνά γλυκές αναμνήσεις στη Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία δείχνει φανερά τη χαρά της περιγράφοντας εικόνες από δικές της στιγμές. Ο Θάνος Λούδος, προσγειωμένος στην αντικειμενική αξία του αντικειμένου του Ροδίτη πρώην νομικού και ιδρυτή του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου, ρίχνει τις προσδοκίες του κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Ο Σπύρος μπαίνει απτόητος στο δωμάτιο των αγοραστών, αφού γνωρίζει αρκετά καλά την τέχνη της επιχειρηματολογίας. Με βοηθό του τη Δέσποινα Μοιραράκη, η δημοπρασία μπαίνει σε μια άλλη διάσταση. Το αντικείμενο του πολυπράγμων Ροδίτη πωλητή, αφήνεται στα χέρια του αγοραστή με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σύγχρονη λαογραφική ιστορία της Ελλάδας. 

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top