Ο Κάρολος κι η Καμίλα αποκάλυψαν την εντυπωσιακή σκηνή της Eurovision!

Το event έδειξε «ζωντανά» το BBC

Δείτε το βίντεο από το Breakfast@Star

Τα αποκαλυπτήρια της σκηνής στη M&S Bank Arena του Λίβερπουλ, που θα φιλοξενήσει τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έκανε ο βασιλιάς Κάρολος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Καμίλα.

Δε θα μπορούσε να είναι λιγότερο από εντυπωσιακή η σκηνή της Eurovision 2023!

Δε θα μπορούσε να είναι λιγότερο από εντυπωσιακή η σκηνή της Eurovision 2023!

Όπως είδαμε στο Breakfast@Star, μετά από αντίστροφη μέτρηση το βασιλικό ζεύγος πάτησε ένα μεγάλο ροζ κουμπί κι η σκηνή φωταγωγήθηκε, αποκαλύπτοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Το event έδειξε «ζωντανά» και το BBC.

Ο Victor Vernicos με τη μαμά του λίγο πριν φύγει για την Eurovision

Ο Κάρολος κι η Καμίλα συνάντησαν και την τραγουδίστρια Μέι Μούλερ που θα εκπροσωπήσει τη Μεγάλη Βρετανία στον φετινό διαγωνισμό. «Θα παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον» τον διαγωνισμό τραγουδιού, είπαν στην 25χρονη, διαβεβαιώνοντάς την πως υποστηρίζουν την προσπάθειά της. Το βασιλικό ζεύγος συμμετείχε επίσης σε γύρισμα της τηλεοπτικής εκπομπής Blue Peter, του μακροβιότερου προγράμματος ψυχαγωγίας για παιδιά στη βρετανική τηλεόραση. 

Ο Κάρολος κι η Καμίλα... πάτησαν το κόκκινο κουμπί!

Ο Κάρολος κι η Καμίλα... πάτησαν το ροζ κουμπί!

Το Λίβερπουλ, στη βορειοδυτική Αγγλία, θα φιλοξενήσει το τετραήμερο 9-13 Μαΐου τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αφού η περυσινή νικήτρια Ουκρανία δεν μπορεί να τον διοργανώσει εξαιτίας της συνεχιζόμενης ρωσικής εισβολής. Στον διαγωνισμό του 2022, η Μεγάλη Βρετανία κέρδισε τη δεύτερη θέση με τον Sam Ryder και το τραγούδι Space Man

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top