Γενέθλια έχει η Ζήνα Κουτσελίνη - Η συγκίνησή της on air!

Η παρουσιάστρια μίλησε για την οικογένειά της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ την περίμενε μία τούρτα στο πλατό από τους συνεργάτες της!

Το Star ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Γενέθλια έχει η Ζήνα Κουτσελίνη - Η συγκίνησή της on air!

Η ίδια θέλησε να δείξει παιδικές φωτογραφίες της μαζί με τον αδελφό της και να μιλήσει για τη ζωή της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Γενέθλια έχει η Ζήνα Κουτσελίνη

«Εγώ θέλω να πω μόνο. Αυτή η μέρα είναι χαρμολύπης. Ξέρετε ότι θέλω να θυμάμαι γιατί αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου. Σαν σήμερα λοιπόν γεννήθηκε και ο αδελφός μου, ο Αλέκος, που δεν είναι πια στη ζωή, που όσοι τον γνώρισαν τον αγάπησαν ως τα πέρατα της γης. 12 χρόνια διαφορά είχαμε... Ο Αλέκος πια είναι στους ουρανούς αλλά εγώ σήμερα μαζί του τα γιορτάζω! Και δυστυχώς αυτή τη μέρα έλαχε στη ζωή μου να είναι καθοριστική εξίσου γιατί ο δικός μου πατέρας μέσα στις παραισθήσεις του αλκοόλ έπεσε από τον 1ο όροφο του σπιτιού, νομίζοντας ότι είναι η σκάλα κι έτσι εκεί 21η Απριλίου, να μπαίνει στο τέλος του αφού 6 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή. Αυτή είναι η αλήθεια των σημερινών γενεθλίων, μέσα από τη χαρά είναι και η χαρμολύπη, κι εγώ όσο ζω θα τα θυμάμαι. Και ο μπαμπάς μαζί με τη μαμά είναι στους ουρανούς και εγώ είμαι εδώ για να ανταποκρίνομαι!», είπε φανερά συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη. 

Δείτε όλες τις εκπομπές «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ζήνα Κουτσελίνη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top