Το πάρτι των δημοσιογράφων του Star για τον Γιάννη Ευσταθίου!

Βγαίνει στη σύνταξη και αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του

Έγκυρος, αντικειμενικός και αφοσιωμένος στις αρχές της δημοσιογραφίας. Ευγενικός, γλυκός και γενναιόδωρος με τους φίλους και τους συναδέλφους του. Ο Γιάννης Ευσταθίου, μετά από 43 χρόνια, συνταξιοδοτήθηκε και οι συνάδελφοί του από το δελτίο ειδήσεων του Star και το star.gr του ευχήθηκαν καλή - νέα- αρχή με ένα πάρτι. 

Ήταν όλοι εκεί, άλλωστε δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που να μην πει έναν καλό λόγο για τον Γιάννη. 

«Κάνατε την τελευταία επίσημη ημέρα μου ως δημοσιογράφος να είναι η καλύτερη. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Αυτό δεν μπορούσα να το φανταστώ», είπε στην «ομιλία» του. 

Ο ίδιος με ένα συγκινητικό κείμενο εξέφρασε τα συναισθήματά του για το ταξίδι του στη δημοσιογραφία και ευχαρίστησε έναν- έναν τους συναδέλφους που ήταν κοντά του εκείνη τη βραδιά. Έναν - έναν. Έτσι είναι ο Γιάννης, δε θέλει να αδικεί κανέναν. 

Οι δημοσιογράφοι του δελτίου ειδήσεων του Star και του star.gr στο πάρτι του Γιάννη Ευσταθίου για τη συνταξιοδότησή του 

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες και ένα «αποχαιρετιστήριο» κείμενο: 

«Το μεγαλύτερο βραβείο για έναν δημοσιογράφο είναι η αγάπη κι η αναγνώριση των συναδέλφων του!! Όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσει και συναντάει όσους μοιράστηκε και γεύτηκε μαζί τους για χρόνια χαρές και πίκρες, κι αυτοί να θέλουν να τον χαιρετήσουν, να του μιλήσουν, να του σφίξουν το χέρι κι όχι να κάνουν ότι δεν το βλέπουν... Φτάνοντας μετά από σχεδόν 43 χρόνια στον ημερήσιο Τύπο (εφημερίδες, ραδιόφωνα -συμπεριλαμβανομένου του BBC-, κανάλια, ιστοσελίδες, συν περιοδικά) στη δύση της καριέρας μου, ήταν απέραντη η τιμή μου και μοναδική η χαρά μου, για την απίθανη έκπληξη που μου ετοίμασαν και μου πρόσφεραν συνάδελφοί μου στο STAR, παλιότεροι και νεαροί, να βγούμε όλοι μαζί έξω για να το γιορτάσουμε και να το γλεντήσουμε!! Ειλικρινά έκαναν την τελευταία μου μέρα στο κανάλι να είναι η ομορφότερη!!»

 

 

 

 

 

 

«Τι θα κάνεις την πρώτη ημέρα ως συνταξιούχος;», τον ρωτήσαμε. «Θέλω να πάρω τη σκυλίτσα μου και να πάμε οι δυό μας μία βόλτα στο βουνό ή τη θάλασσα, όπου μας βγάλει... », απάντησε. 

Ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει. Τα ωραία είναι πάντα μπροστά, Γιάννη! 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top