Ανθή Βούλγαρη: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές»

Χαμός στον «αέρα» κατά τη διάρκεια πολιτικής συζήτησης

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA

Χαμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega. Καλεσμένοι ήταν ο Θάνος Πλεύρης, ο Πάνος Σκουρλέτης κι ο Χρήστος Σαλαλές, με τους πρώτους δύο να κάνουν έξαλλους τους παρουσιαστές, καθώς δε σταματούσαν να μιλούν ο ένας πάνω στον άλλον

Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη - Η ανακοίνωση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος κι η Ανθή Βούλγαρη τους ζήτησαν να σταματήσουν ώστε να πάρει τον λόγο ο έτερος καλεσμένος, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Ο Ιορδάνης Χασάπουλος κι η Ανθή Βούλγαρη προσπάθησαν μάταια να κατευνάσουν τα πνεύματα στην εκπομπή τους!

Ο Ιορδάνης Χασάπουλος κι η Ανθή Βούλγαρη προσπάθησαν μάταια να κατευνάσουν τα πνεύματα στην εκπομπή τους!

«Μιλάτε και οι δύο… Κοιτάτε να ακουστεί η φωνή σας. Πρέπει να ακουστεί ένας…» είπε αγανακτισμένος ο παρουσιαστής, ενώ η παρουσιάστρια ανέφερε σε έντονο ύφος: «Κύριε Σκουρλέτη, σας παρακαλώ πολύ, κύριε Σκουρλέτη… σας παρακαλώ, επιτέλους. Σας υψώνω τη φωνή για να ακουστώ. Σας παρακαλώ, μη μου κάντε υποδείξεις και δεν απαντάτε. Πρέπει να απαντήσει κι ο κύριος Σαλαλές». 

Η Ανθή Βούλγαρη ξεσπά ξανά: «Να μας εξηγήσετε τι κάνατε τόσο καιρό»

Στο τέλος της εκπομπής, η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές: «Εγώ πριν κλείσουμε, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές, παίρνουμε πάρα πολλά μηνύματα, έχετε δίκιο. Πρέπει από εδώ και στο εξής να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι πρέπει να ακούγονται κι όχι να φωνάζουν. Όσο για το αν μεροληπτούμε, αυτό φαίνεται από τα ρεπορτάζ μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top