Μελέτη: «Παρακαλούσα γονυπετής τον Κυριακού να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τα χρόνια της στον Πρωινό Καφέ

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή του Mega

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Έλεος! με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, όπου μίλησε για την έντονη κριτική και το bullying που δέχθηκε την περίοδο που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ μετά την Ελένη Μενεγάκη

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν επιστρέφω στο late night… Από όσο ξέρω»

«Βρισίδια. Υπήρχε μεσημεριανή εκπομπή, η οποία είχε καθημερινή ενότητα 45 λεπτά, το... μπιπ της Μελέτη κι έδιναν. Δεν ξέρω... Πουλούσε; Έκανε νούμερα τότε; Έχω δει τη μητέρα μου να μην μπορεί να αναπνεύσει. Έχω πάει στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού και φωνάζαμε τους καναλάρχες "Σταματήστε το, δε θέλουμε άλλο. Τέλος, πάρτε το και δώστε το κάπου αλλού. Δεν το θέλουμε αυτό που συμβαίνει"», ανέφερε αρχικά. 

Τις τελευταίες δύο σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Mega

Τις τελευταίες δύο σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Mega

«Τεράστιος άνθρωπος, μεγάλη προσωπικότητα. Είχα πάει στον Μίνωα Κυριακού, γονυπετής και τον παρακαλούσα να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ. Ο άνθρωπος κατανοούσε και μου έλεγε: "Κορίτσι μου πρέπει να φανείς δυνατή. Κάνεις μια επιτυχία αυτήν την στιγμή, είναι λογικό και θα περάσει". Πατρική φιγούρα. Είχα στήριξη σε αυτό, αλλά το δικό κέντρο ελέγχου δεν ήταν δυνατό ακόμα. Μιλάω με όλους αυτούς κανονικά και κάποιοι μου έχουν ζητήσει και δημόσια συγγνώμη. Είναι στο παρελθόν όλα αυτά, 18 χρόνια πριν. Παραγράφονται. Εδώ παραγράφονται εγκλήματα μετά από 15 χρόνια», συμπλήρωσε. 

Ελεονώρα Μελέτη: Στο κέντρο της Αθήνας με casual/chic look

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέχισε για το bullying που δεχόταν εκείνη την περίοδο: «Το είχα υποστεί γιατί ήμουν ένα κορίτσι 27 ετών, που βρέθηκε να αναλαμβάνει τον Πρωινό Καφέ, τον οποίο έκανε πριν η "βασίλισσα" Ελένη Μενεγάκη μέχρι τότε κι ουσιαστικά αυτό ενοχλούσε. Ποια είναι αυτή; Γιατί αυτή κι όχι άλλη; Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Το νέο μέλος της φυλής, που πρέπει να υποστεί το καψόνι. Έπρεπε να πληρωθεί το τίμημα της τύχης αυτής. Να το παρομοιάσω με κάτι πιο φρέσκο; Δε θέλω να δανειστώ το όνομά της γιατί είναι πολύ γλυκό κορίτσι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της. Εξήγησέ μου τον λόγο που Ιωάννα Μαλέσκου έχει φάει αυτήν τη λάσπη;».

Η Ελεονώρα Μελέτη το 2005, την εποχή που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ

Η Ελεονώρα Μελέτη το 2005, την εποχή που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top