MasterChef 2023: Ο επόμενος εισβολλέας «επέστρεψε εκεί που ανήκει»!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Μετά την οριστική αποχώρηση της Σέβας Λογοθέτη, 17 επίδοξοι MasterChefs συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

MasterChef: Η απρόσμενη αποχώρηση που έφερε δάκρυα κι απογοήτευση

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

17 επίδοξοι MasterChefs

MasterChef 2023 – Τι θα δούμε τη Δευτέρα 20/3;

Με Test Δημιουργικότητας ξεκινά η νέα εβδομάδα και ένα μεγάλο δίλημμα περιμένει τους διαγωνιζόμενους στην κουζίνα του MasterChef 2023. Σουβλάκι ή burger; Ιδού η απορία!

Ο Δημήτρης Πολιτάκης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Άραγε, θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του, με τους οποίους έφτασαν μαζί στο απόλυτο άριστα στην Ομαδική Δοκιμασία;

Σωτήρης Κοντιζάς: «Υπήρξε το στήριγμα μου όταν “βούλιαζα”»

MasterChef 2023: Ο επόμενος «εισβολλέας» είναι αυτός που περιμένουμε;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους επίδοξους μάγειρες να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να ετοιμάσουν ένα γαστρονομικό και δημιουργικό πιάτο με αφετηρία τα δύο αυτά αγαπημένα φαγητά.

Κάποιους το μαγειρικό ζητούμενο θα τους ενθουσιάσει και άλλους θα τους προβληματίσει, αφού δυσκολεύονται να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να σκεφτούν «έξω από το κουτί».

Όπως κάθε φορά, εκείνος ή εκείνη με την καλύτερη προσπάθεια κερδίζει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία και το έπαθλο των 1.000 ευρώ! Εκείνοι με τις πιο αδύναμες προσπάθειες οδηγούνται σε Δοκιμασία Αποχώρησης.

Ποιοι θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να παλέψουν μαγειρικά για την παραμονή τους στο MasterChef και ποιος θα είναι ο μεγάλος «εισβολλέας» που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

masterchef

Πώς θα αντιδράσει ο Ηλίας μόλις δει τον νέο... εισβολλέα;

«Επέστρεψε εκεί που ανήκει! Στον τάκο!», ακούγονται να λένε οι παίκτες για τον «εισβολλέα»!

Ραντεβού απόψε, Δευτέρα 20/3, στις 21:00, στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top