MasterChef - Μαρίνα Ντεμολλάϊ: « Η Μαρία είναι... μικρή μαγειρικά»

«Ποια είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι;» - Το «καρφί» της Μαρίας

Το βράδυ της Πέμπτης (09/03) η Μαρίνα Ντεμολλάϊ εισέβαλε στο πλατό του MasterChef 2023, διεκδικώντας για τρίτη φορά μια θέση στον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγερικής.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι επέστρεψε - Πώς αντέδρασε όταν είδε Μπέη & Ηλία

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Απέναντί της είχε τη Μαρία Λαζαρίζου, την οποία, όπως είπε σήμερα το πρωί στο Breakfast@Star, δεν περίμενε καθόλου να δει. 

«Όλοι περίμεναν να μπω. Είπα να κάνω την ανατροπή. Η Μαρία ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να δω απέναντί μου. Λόγω του επιπέδου πίστευα ότι αν μπει, δε θα βρεθεί σε αυτή τη θέση. Περίμενα κάποιον καινούργιο παίκτη. Μου έκανε εντύπωση που είδα τη Λαζαρίζου κάτω», παραδέχτηκε η διαγωνιζόμενη.

Το απίθανο κούρεμα του γιου της Μαρίνας Ντεμολλάι!

Η Μαρίνα σχολίασε και τη συμπεριφορά της Κύπριας Μαρίας από τον εξώστη, η οποία υποστήριζε με πάθος τη συνονόματή της.

Τα «καρφιά» της Μαρίας στη Μαρίνα και η αντίδρασή της

Τα «καρφιά» της Μαρίας στη Μαρίνα και η αντίδρασή της

«Δεν τη θυμάμαι καθόλου. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή. Συνήθως τους καλούς μάγειρες τους αποστηθίζω στο μυαλό μου και ξέρω ακόμα και τα πιάτα τους που είναι στην audition», είπε on camera για την πρώην παίκτρια. 

Με την ολοκλήρωση του βίντεο, η Μαρίνα θέλησε να απαντήσει, υποστηρίζοντας πως η Μαρία Ματσούκαρου τα λέει όλα αυτά, για να φανεί, γιατί «μαγερικά είναι μικρή».

«Κρύβει μια δόση ψέματος, γιατί είναι δύσκολο να μη θυμάσαι τον τρίτο του MasterChef. Θέλει να δημιουργήσει μια ιστορία γύρω από το όνομά μου για να φανεί, γιατί μαγειρικά είναι πολύ μικρή.  Θα πρέπει να μάθει να φέρεται σωστά, γιατί κάποια στιγμή θα βγει έξω κι αυτά θα έχουν αντίκτυπο», ανέφερε συγκεκριμένα. 

Τέλος εξέφρασε τη γνώμη της για τη Μαρία Μπέη, που οι φετινοί υποψήφιοι MasterChefs την έχουν θέσει στο περιθώριο.

«Η Μαρία (Μπέη) δεν είναι τόσο κακιά όσο την παρουσιάζουν. Όλο αυτό έχει να κάνει με τον φόβο που έχουν οι καινούργιοι παίκτες για τους παλιούς. Τους φοβίζει ότι είναι έμπειροι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star» 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top