Μαρία Κορινθίου: «Μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρισμα»

«Άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι»

Μαρία Κορινθίου: Οι δηλώσεις στο Χαμογέλα και Πάλι

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» πως θα λείψει για λίγες ημέρες, μιας και θα έπρεπε να υποβληθεί σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση.

Η ηθοποιός πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως πήγαν όλα καλά.

Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Ωστόσο, δεν προέβη σε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της. Το πρωί της Κυριακής 19/2, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» επικοινώνησε με τη Μαρία Κορινθίου, η οποία εξήγησε τον λόγο που την οδήγησε στο χειρουργείο.

 

«Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρισμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι. Όταν κουραζόμουν, η φλέβα πεταγόταν σαν να σπάσει. Το σώμα μου μιλούσε. Έπρεπε να το κάνω αυτό το χειρουργείο» είπε αρχικά.

«Θέλω να το μοιραστώ δημόσια»: Το νέο μήνυμα της Κορινθίου απ’το νοσοκομείο

«Είμαι μπαταρισμένη. Θέλω 10 ημέρες για να βγάλω τα ράμματα. Φοράω αυτή την υπέροχη κάλτσα. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη και να έχω το πόδι ψηλά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εγχειριστώ και στο άλλο πόδι. Οι γιατροί θα με σκοτώσουν αλλά θα γυρίσω αύριο στο Πρωινό. Φειδωλά, κούτσα-κούτσα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top