«Θέλω να το μοιραστώ δημόσια»: Το νέο μήνυμα της Κορινθίου απ’το νοσοκομείο

Η ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Τι είπε η Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό

Ένα πρόβλημα υγείας οδήγησε τη Μαρία Κορινθίου στο νοσοκομείο. Η ηθοποιός ανακοίνωσε πως δε θα βρίσκεται στο «Πρωινό» για λίγες ημέρες, καθώς θα υποβληθεί σε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο.

Εκτός «Πρωινού» η Μαρία Κορινθίου - «Από αύριο δε θα είμαι εδώ μαζί σας»


Μάλιστα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο γράφοντας στη λεζάντα: «All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω».

Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Μαρία Κορινθίου


Για την ώρα η Μαρία Κορινθίου δεν έχει αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας, αν και όπως είπε θα το κάνει κάποια στιγμή, ενώ ευχαρίστησε τον γιατρό της δημόσια.


«Θα το λέω και θα το ξαναλέω: “Πόσο σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να περιτριγυρίζεσαι και να μαγνητίζεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε αγαπάνε, σε αγκαλιάζουν, σε προσέχουν”. Ο γιατρός μου, ο εξαιρετικός γιατρός μου, αγγειοχειρουργός Πέτρος Μουστογιάννης και με αγαπάει και με πρόσεξε και τον «παίδεψα» και με έκανε περδίκι και θέλω να το μοιραστώ δημόσια πόσο σπουδαίος είναι, και δημόσια να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγάπη σου πάνω απ´ολα! Σύντομα θα σας πω τι είχα… Μεγάλο κύμα αγάπης και από όλους εσάς, διαβάζω μερικά μηνύματα (δεν μπορώ ακόμα), θα σας στείλω καρδιές και ευγνωμοσύνη. Και μόνο που με λέτε “Μαράκι μας”… Πετάω», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top