«Ό,τι κι αν λένε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τη σκόνη του θα τρώνε!»

Όσα είπε γνωστή τηλεοπτική παραγωγός για τον... ανιψιό της!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν

Ήταν η παραγωγός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης τη δεκαετία του '90, με σειρές όπως Οι Τρεις Χάριτες, Οι Φρουροί της Αχαίας, Δις Εξαμαρτειν, Μεν και Δεν, κ.ά.

Παπακαλιάτης: Η φωτογραφία με τα αδέρφια του σήμερα και 30 χρόνια πριν

Ο λόγος για τη Φρόσω Ράλλη, που το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, όπου αναφέρθηκε και στη σχεδόν... συγγενική της σχέση της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η Φρόσω Ράλλη έχει υπογράψει τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης

Η Φρόσω Ράλλη έχει υπογράψει τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης

«Ο Χριστόφορος δεν είναι φίλος μου, είναι παιδί μου. Με φωνάζει θεία κι εγώ ανιψιό, είναι ο ανιψιός που διάλεξα. Έχω άλλα έξι ανίψια που μου τα έδωσε η ζωή και τον Χριστόφορο που είναι το παιδάκι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Παπακαλιάτης: Οι δίδυμες ανιψιές του είδαν το Maestro στο Netflix

Όσο για το αν θα ήθελε να είχε εμπλακεί κι εκείνη στην παραγωγή του Maestro, δήλωσε: «Δε με νοιάζει. Με νοιάζει που ο Χριστόφορος λάμπει και θα τρώνε τη σκόνη του μια ζωή. Ό,τι κι αν λένε για εκείνον, τη σκόνη του θα τρώνε».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με μια από τις «μούσες» του, την Πέμη Ζούνη, σε θεατρική πρεμιέρα το 2007

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με μια από τις «μούσες» του, την Πέμη Ζούνη, σε θεατρική πρεμιέρα το 2007 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Λένε ότι κλέβει ό,τι κάνει. Δε με νοιάζει τι κάνει. Το αποτέλεσμα είναι άρτιο και τον καμαρώνω. Τον θαυμάζω, δουλεύει τρομερά, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Κι αν βάλει κάτι στο μυαλό του θα το κάνει, δεν τίθεται θέμα. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ πάρα πολύ, γιατί είναι καλό παιδί, πολύ καλό πλάσμα», συμπλήρωσε η γνωστή παραγωγός κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top