MasterChef: Απόψε το πρώτο συμβούλιο της χρονιάς με... αποχώρηση!

Ποιος θα αποχωρήσει οριστικά από την κουζίνα του Masterchef 2023;

Η ώρα για το πρώτο συμβούλιο της χρονιάς έφτασε και μαζί η στιγμή να μάθουν οι διαγωνιζόμενοι ποια ομάδα είναι η νικήτρια της πρώτης Ομαδικής Δοκιμασίας του MasterChef 2023.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, έχοντας στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα, υπέδειξε ως αντίπαλο αρχηγό τον Γιώργο Πορφύρη, θέλοντας να αναμετρηθεί μαζί του μαγειρικά. Άραγε, οι μεταξύ τους διαφωνίες επιλύθηκαν;

MasterChef - Γιώργος: «Ο Αλέξανδρος "στράβωσε" με την είσοδο μου»

Οι παίκτες του MasterChef 2023

Οι δύο αρχηγοί ακολούθησαν διαφορετικά μαγειρικά μονοπάτια, αλλά και διαφορετική στρατηγική στη διαχείριση του χρόνου και της ομάδας. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στα σημεία και τις λεπτομέρειες. Ένας, όμως, αρχηγός κατάφερε να κάνει πιο σωστές επιλογές και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Ωστόσο, τίποτα φέτος δεν είναι όπως το περιμένουν οι 24 επίδοξοι MasterChefs!

Ο «εισβολέας» Γιώργος Πορφύρης αναστάτωσε το MasterChef 2023

Μια ακόμη μεγάλη αλλαγή περιμένει τους διαγωνιζόμενους, αφού μετά το συμβούλιο δε θα ακολουθεί πια δοκιμασία ασυλίας. Η ηττημένη ομάδα θα οδηγείται άμεσα σε ψηφοφορία και Δοκιμασία Αποχώρησης. Οι αρχηγοί καλούνται να πάρουν νέες, δύσκολες αποφάσεις, που θα κρίνουν τις εξελίξεις.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση για τα μέλη της χαμένης ομάδας και κάποιοι είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι συναισθηματικά.

Ποιοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου, που ακολουθεί;

Δείτε τους 24 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του MasterChef 2023

Νέο επεισόδιο MasterChef απόψε στις 21:00 - οι τρεις κριτές

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον ταλαντούχο και καταξιωμένο chef Μίλτο Αρμένη, ο οποίος έχει ετοιμάσει δημιουργικούς μεζέδες για τους διαγωνιζόμενους, που παντρεύουν την ελληνική και την ισπανική κουζίνα.

Ο Μίλτος Αρμένης στο MasterChef

Η δοκιμασία απαιτεί ψυχραιμία, σωστή διαχείριση χρόνου, μαγειρική αντίληψη και μεθοδικότητα. Η έλλειψη συγκέντρωσης και η βιασύνη δεν είναι καλοί σύμμαχοι και είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσουν σε αστοχίες, που θα στοιχίσουν σε κάποιον τη θέση του στο διαγωνισμό.

Τίποτα δεν είναι ίδιο στο MasterChef 2023: Ανακοινώθηκαν οι μεγάλες αλλαγές

Στο τέλος της ημέρας οι διαγωνιζόμενοι θα είναι πλέον 23. Ποιος θα αποχωρήσει οριστικά από την κουζίνα του Masterchef 2023;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top