Για γερά νεύρα η πρώτη Ομαδική Δοκιμασία στο MasterChef 2023

Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στο Star

 Δείτε εδώ το trailer της Πέμπτης 2/2

Οι μεγάλες αλλαγές στο MasterChef 2023 φέρνουν τα πάνω – κάτω, καθώς δεν θα υπάρχουν επιστροφές. Όμως ο υποψήφιος προς αποχώρηση θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση του στο διαγωνισμό απέναντι σε έναν διαγωνιζόμενο από παλιούς κύκλους του MasterChef, σε μια μαγειρική μονομαχία για πολύ γερά νεύρα.

 

Οι top 24 του MasterChef 2023

Οι top 24 του MasterChef 2023

Στην πρώτη και επεισοδιακή μαγειρική μονομαχία (Τρίτη 31/1), ο Νίκος Παντατοσάκης αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό ενώ ο Γιώργος Πορφύρης, αγαπημένος παίκτης από τον 1ο κύκλο,   κατάφερε να κερδίσει την είσοδο του στο MasterChef 2023, προκαλώντας εντάσεις. Αυτή τη φορά ο στόχος του είναι να φτάσει στον τελικό! Η υποδοχή, ωστόσο, από τους νέους του συμπαίκτες δεν ήταν όσο ένθερμη ήλπιζε από όλους.
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023


Απόψε (Πέμπτη 2/2), στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ως νικητής στη δοκιμασία του Mystery Box, είναι εκείνος που έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα. Επιλέγει την κόκκινη ποδιά και τον Γιώργο Πορφύρη ως αρχηγό την αντίπαλης ομάδας και θέτει τους δικούς του όρους από την αρχή, δείχνοντας ξεκάθαρα τις διαθέσεις του.

Οι τρεις κριτές του MasterChef 2023

Οι τρεις κριτές του MasterChef 2023

Σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία εξελιγμένης σκυταλοδρομίας, ο ρόλος του αρχηγού είναι ζωτικής σημασίας, αφού θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη διαμόρφωση του μενού τριών σταδίων αλλά και στη λειτουργία της ομάδας.

Οι δύο αρχηγοί είναι οι μόνοι που θα δουν τα βασικά υλικά, θα μπουν στην αποθήκη τροφίμων και θα αποφασίσουν τα πιάτα, που θα σερβίρει η ομάδα τους.  Η δοκιμασία απαιτεί εκτός από μαγειρικές και ηγετικές ικανότητες, αφού οφείλουν να αξιοποιήσουν κατάλληλα τα μέλη της ομάδα, δημιουργώντας έξι ζευγάρια που θα έχουν μόνο 15 λεπτά χρόνο και θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, πάντα υπό την καθοδήγηση τους.

Ακόμη, κάθε αρχηγός θα έχει στη διάθεσή του ένα χρονόμετρο, ρυθμισμένο στα 10 λεπτά, ώστε να μπορούν να επέμβουν, όποτε εκείνοι κρίνουν αναγκαίο, αντικαθιστώντας κάποιο μέλος της ομάδας τους.

Όλα έτοιμα για την πρώτη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 2023

Όλα έτοιμα για την πρώτη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 2023

Μια σκληρή μαγειρική μάχη με πρωταγωνιστές τους δύο αρχηγούς εκτυλίσσεται και το έργο των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, θα είναι δύσκολο, αφού και οι δύο ομάδες είναι αποφασισμένες να κερδίσουν.

Οργανωτικότητα, γρήγορα μαγειρικά αντανακλαστικά, ψυχραιμία, μεταδοτικότητα και καλή επικοινωνία, θα είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν και το αποτέλεσμα.
 
Ποια ομάδα θα καταφέρει, τελικά, να υπερτερήσει;
 
Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο  ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top