Τα «Αληθινά Ψέματα» έρχονται απόψε στο Star!

Βραδιά περιπέτειας στις 24.00 στο Star

To trailer της ταινίας «Αληθινά Ψέματα»

Όσοι επιλέξετε να κάτσετε μέσα σήμερα το βράδυ, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1994 «Αληθινά Ψέματα» που θα προβληθεί στις 24.00 μέσα από τη συχνότητα του Star!

Η Υπόθεση:

Ο Χάρι Τάσκερ, ένας φαινομενικά φιλήσυχος πωλητής κομπιούτερ, είναι στην πραγματικότητα μυστικός πράκτορας.

Η σύζυγός του, Χέλεν, δεν υποψιάζεται ότι όταν ο Χάρι λείπει σε διάφορα συνέδρια, διεκπεραιώνει τις πιο επικίνδυνες και δύσκολες αποστολές. Όμως, κάποια στιγμή, τα πράγματα παίρνουν παράξενη τροπή όταν ο Χάρι αρχίζει να υποψιάζεται πως η Χέλεν τον απατά…

Στιλιζαρισμένη δυναμική περιπέτεια, στην παράδοση των φιλμς του Τζέιμς Μποντ, με έντονο το σατιρικό στοιχείο σχετικά με τις απίστευτες περιπέτειες σούπερ πρακτόρων. Μόνο που σ’ αυτή την ταινία, ο ήρωας, ενώ είναι απασχολημένος μ’ ένα ντελίριο εξωφρενικών καταστάσεων, προσπαθεί παράλληλα να διασώσει τον… γάμο του.

Οι θεαματικές καταστροφές και οι φρενήρεις ρυθμοί δράσης εναλλάσσονται άνετα μ’ ένα ανάλαφρο χιούμορ, που παραπέμπει στις καλές στιγμές του παλιού διασκεδαστικού χολιγουντιανού κινηματογράφου.

Ευχάριστες οι ερμηνείες του πρωταγωνιστικού διδύμου, που απαρτίζεται από τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σ’ έναν ακόμη δυναμικό ρόλο και την Τζέιμι Λι Κέρτις. Μαζί τους, οι Τομ Άρνολντ, Μπιλ Πάξτον, Τία Καρέρε και ο Τσάρλτον Ίστον σ’ έναν χαρακτηριστικό ρόλο.

Πρόκειται για ελεύθερη διασκευή της ταινίας «La Totale» του γάλλου Κλοντ Ζιντί.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέιμς Κάμερον
ΠΑΙΖΟΥΝ: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τομ Άρνολντ, Μπιλ Πάξτον, Τία Καρέρε, Τσάρλτον Ίστον

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top